Η Emma Thompson παραλαμβάνει τιμητικό τίτλο φορώντας sneakers

emma-thompson Jonathan Brady
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Έσπασε το πρωτόκολλο με την επιλογή υποδημάτων και προσπάθησε να φιλήσει τον φίλο της πρίγκιπα William.

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Emma Thompson τιμήθηκε από την βρετανική βασιλική οικογένεια με τον τίτλο της ντάμας, σε αναγνώριση της σπουδαίας καριέρας της. Η 59χρονη χολιγουντιανή σταρ παρευρέθηκε στην επίσημη εκδήλωση με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά και έλαβε τον τίτλο από έναν φίλο της από τα παλιά, τον πρίγκιπα William.

Η συγκινημένη Thompson μάλιστα επιχείρησε να σπάσει το πρωτόκολλο και να φιλήσει τον δεύτερο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου. «Αγαπώ τον πρίγκιπα William. Τον ξέρω από όταν ήταν μικρός και απλά χαχανίσαμε. Του είπα “δε μπορώ να σε φιλήσω, μπορώ;» και είπε “όχι, μη”» δήλωσε η ηθοποιός στο Associated Press.

AP / Jonathan Brady

Παράλληλα όμως η Thompson ξεχώρισε για τις στυλιστικές της επιλογές, αφού μαζί με το σκούρο μπλε κουστούμι δια χειρός Stella McCartney φόρεσε ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια, σπάζοντας έτσι το πρωτόκολλο που θέλει τα τιμώμενα πρόσωπα να προσέχουν την εμφάνισή τους.

Μετά την επίσημη τελετή και αφού είχε πιει λίγο κρασί, η Thompson ερμήνευσε ένα τραγούδι των βρετανών Easy Life, με τους στίχους να αναφέρονται στους εφιάλτες. Αυτό δεν πέρασε απαραίτητο από το συγκρότημα, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα της ερμηνείας της ηθοποιού μέσω Twitter.