Πρώτη ματιά στο «Toy Story 4»

toy-story-2
ΤΡΙΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Woody, ο Buzz Lightyear και τα άλλα παιχνίδια της παρέας επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια το καλοκαίρι του 2019.

Έχουν περάσει οχτώ χρόνια από το «Toy Story 3», το οποίο ολοκλήρωσε με έναν ικανοποιητικό τρόπο την ιστορία του Woody, του Buzz Lightyear και των άλλων ηρώων της ταινίας. Η παρέα όμως επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια το καλοκαίρι του 2019 στο «Toy Story 4» και η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας.

Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει τίποτα για την πλοκή της επερχόμενης ταινίας, αλλά ενώ παίζει μια διασκευή του «Both Sides, Now» της Joni Mitchell από την Judy Collins, παρουσιάζονται όλοι οι γνωστοί ήρωες – ο Woody, ο Buzz, η Jessie, ο Mr. και η Mrs. Potato Head, ο Slinky Dog, ο Rex, ο Hamm και ένας από τους εξωγήινους – καθώς και ένας νέος χαρακτήρας, ο Forky.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Pixar, ο Woody πάντοτε ήταν σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και πως η προτεραιότητα του είναι να προστατεύει το παιδί του, είτε πρόκειται για τον Andy, είτε για την Bonnie. Όταν όμως η Bonnie αποκτά ένα νέο παιχνίδι, τον Forky, Woody θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις τους, καθώς αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

Tom Hanks, Tim Allen και Joan Cusack επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ ο Tony Hale δανείζει τη φωνή του στον νέο χαρακτήρα της παρέας, τον Forky. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Josh Cooley, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Will McCormack, Stephany Folsom και C.S. Anderson.