Το «Peaky Blinders» έρχεται στη μεγάλη οθόνη

peaky-blinders
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο δημιουργός της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της πρώτης κινηματογραφικής περιπέτειας των Shelby.

Ένας από τους σκηνοθέτες του «Peaky Blinders» επιβεβαίωσε τις φήμες για μια κινηματογραφική μεταφορά της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του BBC. Οι φήμες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο άρχισαν να κυκλοφορούν όταν ο δημιουργός της σειράς Steven Knight εξέφρασε το ενδιαφέρον του για μια ταινία.

Τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Otto Bathurst, έχει δοθεί το πράσινο φως για μια κινηματογραφική μεταφορά. «Νομίζω πως ήδη γράφουν το σενάριο» δήλωσε ο Bathurst σε μια νέα συνέντευξη στο Yahoo Movies, συμπληρώνοντας πως «ο Steve Knight, ο σεναριογράφος, σχεδιάζει κάτι».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Cillian Murphy, είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του δημιουργού του «Peaky Blinders» για μια ταινία το 2016, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την αβεβαιότητά του για κάτι τέτοιο. «Θεωρητικά μου αρέσει η ιδέα, αλλά πρέπει να έρθει την κατάλληλη εποχή. Δεν μπορείς να αποξενώσεις το όμορφο δημοκρατικό πράγμα της τηλεόρασης, όπου όλοι απλά το βλέπουν»  εξήγησε ο Murphy.