«Sex and the City 3»: Το σενάριο της ταινίας που δεν γυρίστηκε ποτέ

sex-and-the-city
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Sarah Jessica Parker και ο Chris Noth περιέγραψαν τι θα γινόταν στο τρίτο μέρος της ταινίας.

Η τελευταία φορά που η παρέα των Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York και Miranda Hobbes βρέθηκε μαζί ήταν στην ταινία «Sex and the City 2» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Michael Patrick King. Με τις σχέσεις των πρωταγωνιστριών να μην είναι οι καλύτερες, φαίνεται απίθανο πως θα γυριστεί ποτέ μια τρίτη ταινία.

Παρόλα αυτά, η Sarah Jessica Parker, ο Chris Noth και άλλα μέλη του καστ εμφανίστηκαν στο podcast «Origins» του James Andrew Miller, όπου μίλησαν για την τρίτη ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ. Σύμφωνα με τον Miller, ο οποίος είχε διαβάσει το σενάριο, ο John James Preston του Noth (πιο γνωστός ως «Mr. Big») θα πέθαινε σχετικά νωρίς, με την ταινία να επικεντρώνεται στην Carrie Bradshaw. Αυτός φαίνεται να ήταν ένας από τους λόγους που η Kim Cattrall δεν θέλησε να επιστρέψει στον ρόλο της Samantha.

HBO

«Άνθρωποι από το περιβάλλον της Kim πιστεύουν πως το σενάριο δεν είχε να προσφέρει πολλά στον χαρακτήρα της Samantha. Τονίζουν το γεγονός πως ο Mr. Big πεθαίνει από καρδιακή προσβολή στην ντουζιέρα, σχετικά νωρίς στην ταινία, με το υπόλοιπο να αφορά περισσότερο στο πώς η Carrie ανακάμπτει από τον θάνατο του Big, παρά στη σχέση μεταξύ των τεσσάρων γυναικών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Miller.

Ο Noth δεν είχε διαβάσει το συγκεκριμένο σενάριο – ούτε ρωτήθηκε για τον θάνατο του χαρακτήρα του – αλλά εξήγησε στον οικοδεσπότη του podcast πως ήταν «ανώτερο» από αυτά που είχε γράψει ο Michael Patrick King για τις δύο πρώτες ταινίες.

REX/Shutterstock

«Πραγματικά μισώ τα σαχλά πράγματα και μπορεί να είναι επειδή είμαι λίγο κυνικός. Το όλο πράγμα στο τέλος της ταινίας στην παπουτσοθήκη – το μισούσα» σχολίασε ο ηθοποιός αναφορικά με το φινάλε της πρώτης ταινίας, του 2008. Όπως εξήγησε στην συνέχεια ο Noth, θεώρησε πως η σκηνή στο τέλος ήταν «εξαιρετικά συναισθηματική και υπερβολικά ρομαντική χωρίς ίχνος ρεαλισμού». Παρά τις απόψεις του όμως, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα επέστρεφε στον ρόλο για να συνεργαστεί ξανά με όλους τους συντελεστές.

Από την πλευρά της η Parker δήλωσε πως είχαν γίνει πολλές προσπάθειες και συζητήσεις για να πεισθεί η Cattrall να επιστρέψει στην τρίτη ταινία. Παρά την επιμονή της Parker όμως, η Cattrall ήταν ανένδοτη και οι παραγωγοί δεν ήταν σε θέση να αποδεχτούν τους όρους που είχε θέσει για να επιστρέψει. «Απλώς έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις» κατέληξε η ηθοποιός στο podcast.

Ακούστε ολόκληρο το podast «Origins»