Robert De Niro και Grace Hightower χώρισαν μετά από 20 χρόνια γάμου

robert-de-niro-grace-hightower Evan Agostini
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Ορισμένα πράγματα δεν λειτουργούν κατά τον τρόπο που θα ήλπιζε ή θα ήθελε κανείς» σχολίασε μια πηγή από το περιβάλλον τους.

Ο Robert De Niro και η Grace Hightower χώρισαν μετά από 20 χρόνια γάμου, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι δύο ζουν χωριστά. Σύμφωνα με πηγή του People, «ορισμένα πράγματα δεν λειτουργούν κατά τον τρόπο που θα ήλπιζε ή θα ήθελε κανείς».

Μετά από περίπου δέκα χρόνια σχέσης, ο 75χρονος χολιγουντιανός αστέρας και η 63χρονη Hightower με την έντονη φιλανθρωπική δράση παντρεύτηκαν το 1997. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον 20χρονο Elliott και την εξάχρονη Helen Grace.

AP

Το ζευγάρι είχε χωρίσει στο παρελθόν, με τον De Niro να καταθέτει αίτημα για διαζύγιο το 1999 και στη συνέχεια να διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους. Η σχέση των δύο όμως βελτιώθηκε και το 2004 ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους του.

Ο De Niro έχει αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά, μια κόρη και έναν γιο με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Diahnne Abbott, καθώς και τους δίδυμους γιους Julian Henry και Aaron Kendrick με την ηθοποιό και μοντέλο Toukie Smith.