Το «Venom 2» θα έρθει το 2020

venom
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Spider-Man θα αντιμετωπίσει τον Mysterio στην επόμενη solo ταινία του που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019.

Η Marvel μπορεί να είναι ένας πραγματικός κολοσσός στις μέρες μας, αλλά τη δεκαετία του 1970 η εταιρεία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αντιμετωπίζοντας το φάσμα της πτώχευσης, έβγαλε στο σφυρί τα πνευματικά δικαιώματα για τις κινηματογραφικές μεταφορές των χαρακτήρων της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρωες όπως οι X-Men, ο Spider-Man και οι Fantastic Four δεν αποτελούν κομμάτι του ενιαίου cinematic universe που έχει χτίσει η Marvel.

Τα δικαιώματα του Spider-Man έχουν καταλήξει στη Sony, η οποία συνεργάστηκε με την Disney για να ενσωματωθεί στις ταινίες των «Εκδικητών», παράλληλα όμως έχει τα δικά της σχέδια για τους υπόλοιπους χαρακτήρες που διαθέτει. Μετά το «Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του» το 2017, η Sony κυκλοφόρησε φέτος το «Venom» με τον Tom Hardy, αφήνοντας σχετικά θετικές εντυπώσεις. Όπως φαίνεται, οι επιδόσεις της ταινίας ικανοποίησαν τους παραγωγούς και έτσι λοιπόν προγραμματίστηκε μια συνέχεια για το 2020.

Marvel

Μετά τον Joker της DC, ο Jared Leto θα παίξει τον ρόλο του Morbius της Marvel.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια τη Sony, η οποία ανακοίνωσε πως το 2020 θα κυκλοφορήσει δύο ταινίες με ήρωες της Marvel, μια τον Ιούλιο και μια τον Οκτώβριο. Αν και δε δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τίτλοι των ταινιών, εικάζεται πως η μια θα έχει ως πρωταγωνιστή τον «ζωντανό βρικόλακα», Morbius, με τον Jared Leto σε σκηνοθεσία του Daniel Espinosa.

Έτσι, λοιπόν, εκτός εάν η Sony ετοιμάζει μια ταινία με έναν άλλο από τους (λιγοστούς) ήρωες των οποίων τα δικαιώματα διαθέτει, τότε το πιθανότερο είναι η δεύτερη ταινία να είναι η συνέχεια του «Venom». Ο Tom Hardy άλλωστε φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο για άλλες δύο ταινίες και η ταινία τα έχει πάει περίφημα στις ασιατικές αγορές – τα έσοδα του πρώτου Σαββατοκύριακου στην Κίνα ανήρθαν σε 111 εκατομμύρια δολάρια.

Marvel

Ο Carnage λογικά θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Venom, αλλά παραμένει άγνωστο εάν ο θα εμφανιστεί ποτέ ο Spider-Man.

Η επόμενη ταινία με τον Spider-Man, το «Spider-Man: Far From Home», σε σκηνοθεσία Jon Watts, θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019, με τον Tom Holland να επιστρέφει στον ρόλο. Στη δεύτερή του solo ταινία, ο Peter Parker θα ταξιδέψει με τους φίλους του για διακοπές στην Ευρώπη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Mysterio, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Jake Gyllenhaal.