Το reunion του «Game Of Thrones» διαθέσιμο σε DVD και Blu-ray

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν ξανά μαζί στο Μπέλφαστ για να θυμηθούν «τα παλιά» με τον Conan O’Brien.

Με την επική σειρά φαντασίας «Game Of Thrones» να ολοκληρώνεται στον επερχόμενο όγδοο κύκλο τον Απρίλιο, το HBO αποφάσισε να συγκεντρώσει όλο το καστ των ηθοποιών για μια ειδική εκπομπή. Η είδηση είχε διαρρεύσει πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά το HBO την επιβεβαίωσε, με την επισήμανση πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση, αλλά θα συμπεριληφθεί σε ένα μελλοντικό box set DVD και Blu-ray.

Οικοδεσπότης του «reunion» που πραγματοποιήθηκε στο Μπέλφαστ ήταν ο Αμερικάνος τηλεπαρουσιαστής Conan O’Brien, ο οποίος όμως, όπως αποκάλυψαν οι παραγωγοί του, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την είδηση λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με το HBO. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο O’Brien συνεργάζεται με το HBO στο πλαίσιο του «Game Of Thrones», καθώς το 2015 είχε παρουσιάσει μια συνέντευξη με δέκα μέλη του καστ στην εκπομπή του.

HBO

Ο όγδοος κύκλος του «Game Of Thrones» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον ερχόμενο Απρίλιο και, σε αντίθεση με τους προηγούμενους επτά κύκλους, θα αποτελείται από μόλις έξι επεισόδια, τα οποία όμως θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας. Σύμφωνα με δηλώσεις των συντελεστών, στον νέο κύκλο υπάρχει μια σκηνή μάχης που χρειάστηκαν 55 μέρες για να γυριστεί, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες – την πιο φιλόδοξη στην ιστορία των τηλεοπτικών παραγωγών.

Μετά την ολοκλήρωση του «Game Of Thrones», το HBO έχει ήδη ετοιμάσει σχέδια για μια spin-off σειρά, η οποία θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια νωρίτερα στην ιστορία του Westeros. Η πρίκουελ σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Naomi Watts είναι βασισμένη σε μια ιδέα του George R.R. Martin, συγγραφέα και δημιουργού των βιβλίων «Game Of Thrones», την οποία στη συνέχεια επεξεργάστηκε η Jane Goldman.