Τέλος εποχής για τον Daredevil, μετά τον Iron Fist και τον Luke Cage

daredevil
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Πλέον το Netflix έχει μονάχα την Jessica Jones και τον Punisher, ενώ η Disney ετοιμάζει τη δική της πλατφόρμα streaming.

Μετά από τρεις πετυχημένους κύκλους, το Netflix ανακοίνωσε πως η σειρά «Daredevil» δε θα συνεχίσει. Η ανακοίνωση ήρθε μετά την ακύρωση άλλων δύο σειρών βασισμένους σε ήρωες της Marvel, το «Iron Fist» και το «Luke Cage».

«Το “Marvel’s Daredevil” δεν θα επιστέψει για τέταρτο κύκλο στο Netflix. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την τελευταία σεζόν και παρά το γεγονός ότι είναι οδυνηρό για τους θαυμαστές, νιώθουμε πως είναι καλύτερο να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο ευχάριστα» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix στο Deadline.

Netflix

O πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος του «Punisher» με τον Jon Bernthal στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα προβληθεί μέσω Netflix το 2019.

Ο εκπρόσωπος του Netflix συμπλήρωσε πως «αν και η σειρά στο Netflix έχει ολοκληρωθεί, οι υπάρχοντες τρεις κύκλοι θα παραμείνουν στην υπηρεσία για χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα συνεχίσει σε μελλοντικά project για την Marvel». Σε αντίθεση με τις σειρές βασισμένες στον Iron Fist ή τον Luke Cage, ο Daredevil ενδέχεται να επιστρέψει μέσω της πλατφόρμας streaming που ετοιμάζει η Disney, το Disney+.

Πλέον στο Netflix έχουν απομείνει μονάχα δύο σειρές υπερηρώων της Marvel, το «Jessica Jones» και το «Punisher», σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής για την πλατφόρμα streaming. Η Disney έχει ήδη ανακοινώσει τη δημιουργία μίνι σειρών με τους Loki και Scarlet Witch, καθώς και μια live-action σειρά «Star Wars», δείχνοντας της πρόθεσή της να κατακτήσει τον χώρο του streaming με πρωτότυπες παραγωγές υψηλών προδιαγραφών.