Η νεο-νουάρ ιστορία του «Blade Runner» θα συνεχιστεί στη μικρή οθόνη ως anime

blade-runner-2049
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το «Blade Runner – Black Lotus» θα αποτελείται από 13 επεισόδια και διαδραματίζεται ανάμεσα στις δύο ταινίες.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο νέο-νουάρ ταινίες επιστημονικής φαντασίας «Blade Runner», τόσο του Ridley Scott όσο και του Denis Villeneuve, δε σημείωσαν τεράστια επιτυχία στα box office, έχουν ένα φανατικό κοινό και η ιστορία των ταινιών έχει συνεχιστεί σε πολλά βιβλία και κόμικ. Όπως κάθε franchise που σέβεται τον εαυτό του, ήρθε η ώρα για μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Blade Runner – Black Lotus».

Άγνωστο παραμένει εάν στο «Blade Runner – Black Lotus» θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες των Ryan Gosling και Harrison Ford.

Η νέα σειρά θα είναι εμπνευσμένη από το περσινό «Blade Runner 2049» με τον Ryan Gosling και θα διαδραματίζεται το 2032. Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την πλοκή της anime σειράς, πέραν του ότι θα εμφανιστούν ορισμένοι «γνώριμοι χαρακτήρες» από τον ευρύτερο κόσμο των ταινιών.

Η παραγωγός της νέας σειράς, η Sola Digital Arts, είχε αναλάβει το animation της πρίκουελ ταινίας μικρού μήκους «Black Out 2022».

Την παραγωγή του «Blade Runner – Black Lotus» θα αναλάβει η Sola Digital Arts, η οποία είχε δημιουργήσει την anime ταινία μικρού μήκους «Black Out 2022» που λειτουργεί ως πρίκουελ στην ταινία του Villeneuve. Σκηνοθέτες των 13 επεισοδίων θα είναι οι Shinji Aramaki και Kenji Kamiyama, με προϋπηρεσία σε παραγωγές όπως «Akira», «Appleseed Ex Machina», «Eden of the East» και «Harlock: Space Pirate».