Σε συζητήσεις η Anne Hathaway για την κινηματογραφική μεταφορά του «Σουσάμι άνοιξε»

anne-hathaway
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Warner Bros θέλει να επενδύσει στην θρυλική παρέα των Big Bird, Bert και Ernie, Cookie Monster και Elmo.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Anne Hathaway, είναι ο μεγάλος πόθος της Warner Bros για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά της παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Σουσάμι άνοιξε». Σύμφωνα με το Collider, ο Jonathan Krisel του «Portlandia» αναμένεται να σκηνοθετήσει το musical σε σενάριο που έγραψε αρχικά ο Mike Rosolo και επεξεργάστηκε ο Chris Galletta.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, όμως η Hathaway προορίζεται για τον ρόλο της Sally. Αυτό είναι το όνομα του κοριτσιού που εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς και η οποία ξεναγήθηκε στη Sesame Street και γνώρισε γνώριμους χαρακτήρες όπως τον Big Bird, τον Oscar the Grouch, τους Bert και Ernie και τον Cookie Monster.

PBS

Η επιλογή της Hathaway, η οποία προσπαθεί να κάνει ένα άνοιγμα σε οικογενειακές ταινίες όπως τη μεταφορά της Barbie (όπου ο ρόλος πήγε τελικά στην Margot Robbie), δεν είναι τυχαία, καθώς η ηθοποιός έχει «ιστορία» με την τηλεοπτική σειρά. Το 2007 είχε εμφανιστεί στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή «Elmo’s Christmas Countdown», όπου τραγούδησε το «I Want A Snuffleupagus for Christmas» με τους Big Bird και Snuffy.

Αντίστοιχα όμως και η Warner Bros θέλει να επενδύσει περισσότερο σε ταινίες για νεότερους θεατές, αφού οι ταινίες «Χάρι Πότερ», «Φανταστικά ζώα» και «Lego» έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στα ταμεία παγκοσμίως. Οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ταινίες όπως το «Συμμορία των οχτώ», «Ο αρχάριος», «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και «Get Smart», μεταξύ άλλων, οπότε υπάρχει αισιοδοξία πως θα προκύψει συμφωνία.