Η τελευταία μάχη του «Game Of Thrones» θα έρθει πιο σύντομα από όσο νομίζατε

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σύμφωνα με τον ηθοποιό που υποδύεται τον Night King, το τρίτο επεισόδιο θα αφοσιωθεί στην επική μάχη που χρειάστηκε 55 μέρες γυρισμάτων.

Τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones» έχουν ολοκληρωθεί εδώ και λίγους μήνες, όμως οι θαυμαστές της σειράς θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τον Απρίλιο για να απολαύσουν το επικό φινάλε. Μέχρι τότε οι παραγωγοί και συντελεστές της σειράς φαντασίας του HBO θα τροφοδοτήσουν το σασπένς αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες των τελευταίων επεισοδίων.

Ένα από τα highlights του όγδοου κύκλου αναμένεται να είναι μια επική μάχη, τα γυρίσματα της οποίας διήρκησαν 55 μέρες. Σύμφωνα με άρθρο του Mashable, ο Σλοβάκος ηθοποιός που υποδύεται τον Night King αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη μάχη δεν θα αποτελέσει κομμάτι του προτελευταίου επεισοδίου της σεζόν, όπως συνηθίζεται, αλλά αρκετά νωρίτερα.

HBO

O Vladimír Furdík, ο οποίος ενσαρκώνει τον Night King, ήταν αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του σχετικά με τον όγδοο κύκλο του «Game Of Thrones».

«Στο τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, υπάρχει μια μάχη η οποία, σύμφωνα με τις προθέσεις των δημιουργών, θα είναι μια ιστορική στιγμή στην τηλεόραση. Σχεδόν όλο το επεισόδιο θα είναι για τη μάχη, θα χρειαστεί περίπου μια ώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vladimír Furdík.

Η είδηση αυτή δεν αποτελεί ακριβώς spoiler για τους οπαδούς της σειράς, όμως δημιουργεί νέα αφηγηματικά δεδομένα, αφού οι μεγάλες μάχες τείνουν να «ξεκαθαρίζουν» το καστ από ήρωες και εχθρούς, θέτοντας παράλληλα τους σπόρους για επόμενες ιστορίες. Με τη σεζόν λοιπόν να κορυφώνεται φαινομενικά στο τρίτο επεισόδιο, τα υπόλοιπα ενδέχεται να επικεντρωθούν στις αφηγηματικές «εκκρεμότητες».