Άφωνος ο Jake Gyllenhaal με τον ρόλο του στο «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του»

Jake-gyllenhaal Rob Latour
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Μόλις συνειδητοποίησα πως δεν θα υποδυθώ τον Spider-Man» σχολίασε έκπληκτος ο ηθοποιός στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως ο Jake Gyllenhaal βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον Mysterio στην επόμενη ταινία του Spider-Man με τον Tom Holland. Ο Αμερικανός ηθοποιός συμφώνησε τελικά με τους παραγωγούς, οι οποίοι όμως δεν επιβεβαίωσαν τον ρόλο του.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο Gyllenhaal επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να υποδύεται τον «κακό» στο «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του». Στο βίντεο ο ηθοποιός διαβάζει το τεύχος 311 του Amazing Spider-Man, όπου στο εξώφυλλο εμφανίζεται ο Mysterio.

Καθώς κατεβάζει το κόμικ, ο άφωνος ηθοποιός φαίνεται ιδιαίτερα έκπληκτος από την ιστορία που διάβασε, ενώ στην λεζάντα σημειώνει: «Μόλις συνειδητοποίησα πως δεν θα είμαι ο Spider-Man». Στην ανάρτηση του Gyllenhaal απάντησε με χιούμορ ο Ryan Reynolds λέγοντας πως και «ο ίδιος μόλις συνειδητοποίησε πως δεν θα παίξει τον Spider-Man», ενώ ο Mark Ruffalo συμπλήρωσε και αυτός «το ίδιο».

Η νέα ταινία του εμβληματικού ήρωα της Marvel σε σκηνοθεσία του Jon Watts θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2019 και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει ένα πρώτο τρέιλερ. Δίπλα στον Holland θα εμφανιστούν ξανά οι Zendaya, Marisa Tomei, Samuel L. Jackson και Michael Keaton.