Ο Richard Gere στο στόχαστρο της Apple

richard-gere Dan Balilty
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο 69χρονος αστέρας του Χόλυγουντ βρίσκεται σε συζητήσεις για πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταφορά της ισραηλινής σειράς «Nevelot».

Καθώς η μάχη του streaming εντείνεται, οι «νέοι μονομάχοι» στην αρένα επιστρατεύουν μεγάλα ονόματα και franchise για να ανταγωνιστούν τους πρωτοπόρους στον χώρο, όπως τις πλατφόρμες των Netflix και Amazon. Η Apple έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τη δική της υπηρεσία streaming μέσα στο 2019 και, σύμφωνα με το Variety, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Richard Gere.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά της ισραηλινής παραγωγής «Nevelot» των Dror Sabo, Daphna Levin και Lee Yardini που είναι με τη σειρά της βασισμένη σε μυθιστόρημα του Yoram Kaniuk.

REX/Shutterstock

Η ζωή δύο βετεράνων του Βιετνάμ και καλών φίλων αναστατώνεται όταν η γυναίκα την οποία αγαπούσαν και οι δύο πριν από 50 χρόνια σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα. Τα μυστικά και οι ενοχές τους έρχονται σε σύγκρουση με τη σύγχρονη νεολαία που δεν καταλαβαίνει και μια πράξη αυτοάμυνας οδηγεί σε μια τραγική σειρά γεγονότων.

Επικεφαλής της σειράς θα είναι οι παραγωγοί Howard Gordon και Warren Leight με σημαντική εμπειρία από μεταφορές ισραηλινών παραγωγών, όπως το «Homeland» και το «In Treatment». Εφόσον κλείσει η σχετική συμφωνία με τον Gere, η Apple υπολογίζει να χρηματοδοτήσει οχτώ επεισόδια για τον πρώτο κύκλο της σειράς.