O Khal Drogo του «Game Of Thrones» επέστρεψε με κωμικές διαθέσεις

game-of-thrones-khal-drogo-Jason-momoa
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η θρυλική σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live» είχε έναν απρόσμενο καλεσμένο από το μακρινό Westeros.

Ο Jason Momoa ενσάρκωσε τον ρόλο του Khal Drogo για τις ανάγκες του «Saturday Night Live», όπου εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο. Η εμφάνιση του ηθοποιού στην αμερικάνική σατιρική σειρά έγινε στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας, «Aquaman» .

REX/Shutterstock / Guy Bell

Έτσι λοιπόν συμμετείχε σε διάφορα κωμικά σκετς της σειράς και σε ένα από αυτά έπαιξε τον χαρακτήρα του από τη θητεία του στο «Game Of Thrones». Στο συγκεκριμένο σκετς ο Momoa ως Drogo είναι ο παρουσιαστής τηλεοπτικού chat show με τον Zerbo, τον οποίο υποδύεται ο Kenan Thompson. Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι οι King Joffrey, Hodor και High Sparrow, ενώ, όπως θα περίμενε κανείς, ο Drogo δεν αργεί να μαχαιρώσει τον Zerbo.

Δείτε το σκετς του Jason Momoa για το «Saturday Night Live»

Το «Aquaman» θα κάνει την πρεμιέρα τους στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου και η Warner Brothers έχει υψηλές προσδοκίες για την πρώτο solo ταινία του υπερήρωα της DC. Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο του Hollywood Reporter, το χολιγουντιανό στούντιο έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό μιας συνέχειας, παρά τους γενικότερους προβληματισμούς που υπάρχουν με το cinematic universe.

Warner Bros

Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο James Wan εμφανίζονται επίσης οι Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren και Willem Dafoe. Ο Wan σχολίασε πρόσφατα πως η ταινία δεν περιλαμβάνει εμφανίσεις από άλλα μέλη της Justice League, θέλοντας έτσι να δουλέψει πάνω σε μια «καθαρή και απλή» ιστορία βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα των κόμικς, χωρίς να πρέπει να ανησυχεί για το τι συμβαίνει με τους άλλους ήρωες στις δικές τους ταινίες.