Ben Affleck και Oscar Isaac ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Triple Frontier»

triple-frontier
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Mark Boal υπογράφει το σενάριο της περιπέτειας του Netflix με φόντο την Λατινική Αμερική.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την ταινία δράσης «Triple Frontier» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal και Charlie Hunnam. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο J.C. Chandor, ο οποίος έγραψε το σενάριο με τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ σεναριογράφο, Mark Boal.

Το «Triple Frontier» εστιάζει σε μια ομάδα επίλεκτων στρατιωτικών, οι οποίοι επανενώνονται μετά από χρόνια για μια νέα αποστολή. Αυτή τη φορά όμως αντί να πολεμήσουν για το καλό της πατρίδας τους, αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να κοιτάξουν το προσωπικό συμφέρον τους και σχεδιάζουν μια παράτολμη ληστεία στα σύνορα τριών χωρών στην Λατινική Αμερική, με στόχο έναν βαρώνο των ναρκωτικών.

Netflix

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, οι παραγωγοί του Netflix είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν τους Kathryn Bigelow, Tom Hanks, Will Smith, Johnny Depp, Channing Tatum και Tom Hardy για να παίξουν στην ταινία που βρισκόταν στο στάδιο σχεδιασμού για πολλά χρόνια. Το «Triple Frontier» θα κάνει την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα streaming τον ερχόμενο Μάρτιο.