O Jonah Hill στηρίζει την Lady Gaga στην κόντρα της με την Madonna

Jonah-hill Richard Shotwell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Ερμηνεύει εκείνα τα ίδια λόγια κάθε βράδυ κάνοντας τα να ακούγονται καινούρια, αυτό είναι ηθοποιία» σχολίασε ο Hill.

Η πρώτη ερμηνεία της Lady Gaga στην μεγάλη οθόνη για τις ανάγκες του «Ένα αστέρι γεννιέται» έχει αποσπάσει θερμές κριτικές. Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις της pop star στις συνεντεύξεις της για την ταινία όμως προκάλεσαν εκνευρισμό στην Madonna, η οποία κατηγόρησε την Lady Gaga για αντιγραφή.

Ο Jonah Hill από την πλευρά του εκθείασε την Lady Gaga για την ικανότητα της να επαναλαμβάνει τις ίδιες εκφράσεις. Αφού σχολίασε πως η κριτική που ασκήθηκε ήταν κακοπροαίρετη, εξέφρασε την άποψη  πως «είναι πραγματικά μια απίστευτη ηθοποιός. Ερμηνεύει εκείνα τα ίδια λόγια κάθε βράδυ κάνοντας τα να ακούγονται καινούρια. Αυτό είναι ηθοποιία» δήλωσε ο Hill στην εμφάνιση του στο GQ Live το περασμένο σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συνεντεύξεις τύπου για μια νέα ταινία είναι εξουθενωτικές για τους ηθοποιούς, καθώς συχνά πρέπει να απαντούν στις πολλές ίδιες ερωτήσεις διατυπωμένες από διαφορετικούς δημοσιογράφους. Έτσι λοιπόν υπάρχουν περιπτώσεις που οι ηθοποιοί είναι περισσότερο ειλικρινείς ή αποκαλυπτικοί από όσο θα έπρεπε να είναι.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπως του Crispin Glover, ο οποίος στις περισσότερες συνεντεύξεις του έχει ήδη έτοιμες απαντήσεις για συχνές ερωτήσεις ή του Jerry Lewis, ο οποίος είχε την φήμη του ενός «εξαιρετικά δύσκολου» συνεντευξιαζόμενου ανθρώπου.