O Warner Herzog θα ταξιδέψει σε έναν μακρινό γαλαξία

carl-weathers-werner-herzog-giancarlo-esposito
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Γερμανός σκηνοθέτης, μαζί με τους Carl Weathers και Giancarlo Esposito προστέθηκαν στο καστ του «The Mandalorian».

Το καστ της νέας live-action σειράς της Disney για την φιλοδοξη πλατφόρμα streaming της «The Mandalorian» μεγάλωσε αρκετά, αφού μετά τον Pedro Pascal, τον Nick Nolte και την Gina Carano, προστέθηκαν οι Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Carl Weathers, Emily Swallow, και Omid Abtahi.

Η νέα σειρά διαδραματίζεται μετά την πτώση της διαγαλαξιακής Αυτοκρατορίας στην original τριλογία «Star Wars» και πριν την νέα τριλογία του J.J. Abrams. Πρωταγωνιστής είναι ένας άγνωστος και αινιγματικός «πιστολέρο», ενώ η σειρά θα διαδραματίζεται στις ακριτικές περιοχές του γαλαξία με μια western αισθητική.

Lucasfilm

Ο Pedro Pascal θα φορέσει το κράνος του αινιγματικού Mandalorian.

Πέραν της περίπτωσης του Pascal, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα νέα μέλη του καστ. Ο Herzog είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως θα συμμετάσχει σε ένα «μεγάλο κινηματογραφικό franchise», αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για το ένατο επεισόδιο της σειράς «Star Wars». Τελικά όμως ο Γερμανός σκηνοθέτης θα παίξει στην νέα τηλεοπτική σειρά του Jon Favreau.

Παράλληλα όμως με το «The Mandalorian», η Disney σχεδιάζει άλλη μια σειρά για το Disney+ με τον Diego Luna να επιστρέφει στον ρόλο του Cassian Andor που ενσάρκωσε στο «Rogue One». Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Disney Bob Iger η νέα πλατφόρμα streaming αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη του 2019.