Ο «Πύργος του Ντάουντον» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη το φθινόπωρο του 2019

downton-abbey-2019
ΤΡΙΤΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ και αποκαλύπτει τους γνώριμους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στην κινηματογραφική μεταφορά.

Μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές εποχής, ο «Πύργος του Ντάουντον» θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2019 στη μεγάλη οθόνη. Οι παραγωγοί της ταινίας έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser τρέιλερ, το οποίο όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με την υπόθεση ή την εποχή κατά την οποία θα διαδραματιστεί.

Το τρέιλερ όμως δίνει τα ονόματα των χαρακτήρων που θα επιστρέψουν στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς, αντί για αυτά των ηθοποιών. Έτσι, στην ταινία αναμένονται να εμφανιστούν οι Lord και Lady Grantham, Lady Mary Talbot, Lady Hexham, The Dowager Lady Grantham, Tom Branston, Mr. Barrow, Mr. Bates, Mrs. Patmore, Daisy Mason, Lady Merton, Mr. Carson, Mrs. Hughes, Mrs. Bates, Mr. Molesley και Miss Baxter.

Σεναριογράφος της ταινίας είναι ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brian Percival, με εμπειρία στον «Πύργο του Ντάουντον» και τη μίνι σειρά «North & South» του BBC. Ο «Πύργος του Ντάουντον» σε παραγωγή του ITV προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για έξι κύκλους, από το 2010 έως το 2015.