Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες του βρέθηκε ο Tarantino

quentin-tarantino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι δύο άνδρες πρόλαβαν να κλέψουν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι του σκηνοθέτη προτού το βάλουν στα πόδια.

Ο Quentin Tarantino έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Χόλυγουντ το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σπίτι του και ξαφνικά αντιλήφθηκε πως δύο άνδρες είχαν μπει στο σπίτι του από ένα παράθυρο. Όταν ο Tarantino βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο ληστές, αυτοί έφυγαν αμέσως.

Σύμφωνα με άρθρο του TMZ, οι δύο ληστές πρόλαβαν να αποσπάσουν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα του σκηνοθέτη προτού εξαφανιστούν. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών. Η ληστεία συνέβη μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο του σκηνοθέτη με την Daniella Pick. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και ο Tarantino έκανε πρόταση γάμου το περασμένο καλοκαίρι.

REX/Shutterstock / Rob Latour

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας του Tarantino με τίτλο «Once Upon A Time In Hollywood» και ένα all-star καστ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ο Leonardo DiCaprio, ο Brad Pitt, η Margot Robbie και ο Al Pacino, μεταξύ πολλών άλλων.

Η ταινία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960 στον απόηχο των φόνων που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson, εστιάζοντας σε δύο τηλεοπτικούς αστέρες που προσπαθούν να μεταπηδήσουνε στη μεγάλη οθόνη. Το «Once Upon A Time In Hollywood» θα κάνει την πρεμιέρα του τον Ιούλιο του 2019.