Ο Will Smith είναι ένα «hip hop Τζίνι» στον νέο «Αλαντίν»

aladdin Daniel Smith
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Mena Massoud και Naomi Scott συμπρωταγωνιστούν στο ριμέικ που σκηνοθέτησε ο Guy Ritchie για την Disney.

Το ριμέικ του «Αλαντίν» από τον Guy Ritchie δυσκόλεψε αρκετά την Disney, τελικά όμως η παραγωγή κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και η ταινία θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. Ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα teaser τρέιλερ με κλεφτές ματιές στην ταινία, όμως το νέο τεύχος του Entertainment Weekly περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από την παραγωγή και μια συνέντευξη με τον Will Smith.

Εκ πρώτης όψεως, το Τζίνι που ενσαρκώνει ο Will Smith διαφέρει αρκετά από τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο αξέχαστος Robin Williams στην animated παραγωγή του 1992. Ο Smith πάντως άφησε να εννοηθεί πως ο χαρακτήρας του αποκτά το κλασικό μπλε χρώμα κατά τη διάρκεια της ταινίας (πιθανότατα σε κάποια μεγάλη μάχη).

Παράλληλα όμως ο Smith αποκάλυψε πως προσπάθησε να κάνει «κάτι παραπάνω» από το να αποτίσει φόρο τιμής στον Robin Williams. Για τον λόγο αυτό άντλησε έμπνευση από τους εμβληματικούς ρόλους του της δεκαετίας του 1990, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά τη σειρά «Ο φρέσκος πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» και τις ταινίες «Ημέρα ανεξαρτησίας» και «Τα κακά παιδιά».

Ένας παραγωγός της Disney δήλωσε πως η εκδοχή του Will Smith είναι «ένα μέρος “Φρέσκος πρίγκιπας” και ένα μέρος “Hitch: Ο μετρ του ζευγαρώματος”». Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως εύστοχα τόνισε πως δεν θα δυσκολευτεί να ξεχωρίσει η δική του εκδοχή του Τζίνι, καθώς «δεν έχει υπάρξει αρκετό hip hop στυλ στην ιστορία της Disney».