James Bond: θα επιστρέψει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια

James-bond-tha-epistrepsei-mesa-sta-epomena-tria-xronia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

O James Bond θα επιστρέψει και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Την είδηση ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες, οι υπεύθυνοι της MGM, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ένα νέο σενάριο βρίσκεται στη φάση της επεξεργασίας. Ωστόσο στην καρέκλα του σκηνοθέτη δεν θα καθίσει και πάλι ο Sam Mendes, αφού ο ίδιος τελικά απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο-παρότι η ταινία του «Skyfall» κέρδισε τον τίτλο της πιο εμπορικής ταινίας James Bond. «Aνυπομονούμε να ανακοινώσουμε σύντομα τον νέο σκηνοθέτη», δήλωσε, ο ισχυρός άνδρας της ΜGM, Gary Barber, σε πρόσφατη συνάντηση του με επενδυτές. «Αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε το σενάριο και δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας. Δεν βλέπουμε την ώρα να ολοκληρώσουμε σύντομα το σενάριο και να υπογράψουμε με έναν νέο σκηνοθέτη. Ελπίζουμε ότι η νέα παραγωγή θα βγει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Ο Mendes έκανε εκπληκτική δουλειά με το Skyfall και του είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νέος James Bond θα έχει το πρόσωπο του Daniel Craig, καθώς ο Βρετανός ηθοποιός έχει υπογράψει για να εμφανιστεί σε δύο ακόμη ταινίες της σειράς. Στο μεταξύ, η αναζήτηση του νέου σκηνοθέτη έχει ήδη πυροδοτήσει νέο κύκλο στοιχημάτων στη Βρετανία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, οι μπούκμεϊκερ θεωρούν ότι πιο πιθανός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της πολυαναμενόμενης παραγωγής, είναι ο Guy Ritchie, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τα τελευταία χρόνια, δύο ταινίες για τον Sherlock Holmes.

Η MGM είχε προχωρήσει στην παραγωγή του «Skyfall» σε συνεργασία με τη SONY, επιλύοντας με αυτό τον τρόπο τα προβλήματα που είχαν προκύψει για τα πνευματικά δικαιώματα. Οι δύο εταιρείες φαίνεται ότι θα συνεργαστούν και πάλι στη νέα ταινία του 007, ενώ θα συμμετέχει στο σχέδιο και η Eon Productions.