Το Netflix ετοιμάζει έναν πρωτότυπο Σέρλοκ Χολμς

sherlock-holmes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η νέα εκδοχή θα εστιάζει σε μια ομάδα παιδιών του δρόμου που λύνει εγκλήματα για τον δημοφιλή ντετέκτιβ.

Ο διαχρονικός Σέρλοκ Χολμς του Arthur Conan Doyle παραμένει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής λογοτεχνικός ήρωας, με τους Benedict Cumberbatch και Robert Downey Jr. να τον ενσαρκώνουν με μεγάλη επιτυχία σε μικρή και μεγάλη οθόνη αντίστοιχα.

Το Netflix αποφάσισε να δημιουργήσει μια δική του σειρά βασισμένη στον βιβλία του Σέρλοκ Χολμς, η οποία όμως θα διαφέρει σημαντικά από τις υπάρχουσες μεταφορές. Η σειρά της πλατφόρμας streaming θα εστιάζει σε μια ομάδα παιδιών του δρόμου που βοηθά τον Χολμς να λύσει εγκλήματα στο Λονδίνο.

O Benedict Cumberbatch σχολίασε πρόσφατα πως θα ήταν ενδιαφέρον για μια γυναίκα να υποδυθεί τον Σέρλοκ Χολμς στο μέλλον.

«Ο Σέρλοκ Χολμς [στα βιβλία του Conan Doyle] είχε μια ομάδα παιδιών του δρόμου που τον βοηθούσαν να συγκεντρώσει στοιχεία, οπότε η σειρά μας εξετάζει τι θα γινόταν εάν ο Σέρλοκ ήταν ένας παραβατικός εθισμένος στα ναρκωτικά και ενώ τα παιδιά λύνουν την υπόθεση, αυτός πιστώνεται τη λύση» σχολίασε ο σεναριογράφος της φιλόδοξης σειράς Tom Bidwell.

Ο Bidwell εξήγησε στη συνέχεια πως επεξεργάζεται τη συγκεκριμένη ιδέα για πολλά χρόνια και τόνισε πως το Netflix ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικό, επιτρέποντάς του να εξερευνήσει τις φιλόδοξες ιστορίες και το όραμά του για τη σειρά.