Πιλοτάρετε το θρυλικό Millennium Falcon στο θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge»

star-wars-millennium-falcon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το πρώτο θεματικό πάρκο βασισμένο στον μαγικό κόσμο του «μακρινού γαλαξία» θα ανοίξει τις πόρτες του καλοκαίρι του 2019.

Η Disney σχεδιάζει να ανοίξει δύο νέα θεματικά πάρκα αφιερωμένα στον κόσμο του «Star Wars» και έδωσε στην δημοσιότητα ένα video preview των διαδραστικών αξιοθέατων που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές της σειράς ταινιών. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή του δημιουργικού τμήματος της Walt Disney Imageneering Scott Trowbridge, οι επισκέπτες στο πάρκο θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια μοναδική ιστορία στον μακρινό γαλαξία.

Παρά τα χρόνια και την ταλαιπωρημένη όψη του, το Millennium Falcon παραμένει το γρηγορότερο σκάφος του γαλαξία.

Έτσι λοιπόν οι επίδοξοι πιλότοι θα μπορέσουν να κυβερνήσουν το εμβληματικό Millennium Falcon του Han Solo, ενώ παράλληλα θα μπορούν να γίνουν μέλος της Αντίστασης για να αντιμετωπίσουν τον Kylo Ren και το Πρώτο Τάγμα. Το πρώτο θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge» θα ανοίξει τις πόρτες στην Disneyland του Άναχαϊμ της Καλιφόρνια το καλοκαίρι του 2019, ενώ ένα δεύτερο θα λειτουργήσει στην DisneyWorld στο Ορλάντο της Φλόριντα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το ένατο επεισόδιο και τελευταίο της σίκουελ τριλογίας θα κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο του 2019, με τον J.J. Abrams να επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η παραγωγή αντιμετώπισε ορισμένες καθυστερήσεις τόσο με τον απροσδόκητο θάνατο της Carrie Fisher, όσο και τις απογοητευτικές επιδώσεις του «Solo: A Star Wars Story» και τις αρνητικές κριτικές στο «Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι».

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο και αναμένονται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πέραν των Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Domhnall Gleeson και Kelly Marie Tran, στο ένατο επεισόδιο θα επιστέψει και ο Billy Dee Williams στον ρόλο του Lando Calrissian, τον πρώτο ιδιοκτήτη του Millennium Falcon και φίλο του Han Solo.