Το Netflix προειδοποιεί για το «Bird Box Challenge»

bird-box Saeed Adyani
ΚΥΡΙΑΚΗ, 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η πλατφόρμα streaming έβγαλε ανακοίνωση για το επικίνδυνο παιχνίδι που είναι εμπνευσμένο από το «Bird Box».

Η νέα ταινία τρόμου «Bird Box» της Susanne Bier με την Sandra Bullock έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα της στο Netflix και ήδη έχει γίνει ανάρπαστη. Πέραν όμως των θερμών κριτικών, η ταινία έχει εμπνεύσει ένα επικίνδυνο παιχνίδι, το «Bird Box Challenge».

Στο «Bird Box» η Sandra Bullock παίζει τον ρόλο μιας μητέρας η οποία πρέπει να οδηγήσει την οικογένεια της σε ασφάλεια καθώς παραμονεύουν σατανικά τέρατα. Το έργο της ηρωίδας και της οικογένειας της γίνεται ακόμα πιο δύσκολο καθώς πρέπει να το κάνουν με καλυμμένα τα μάτια τους, γιατί εάν αντικρίσουν τα τέρατα θα πεθάνουν. Έτσι λοιπόν η Bullock και τα παιδιά της πρέπει να διασχίσουν στα τυφλά ένα ποτάμι και ένα στοιχειωμένο δάσος, μεταξύ άλλων.

Το Bird Box Challenge θέλει τους παίχτες να καλύπτουν τα μάτια τους και να επιχειρούν να εκτελέσουν μια σειρά από καθημερινές δραστηριότητες, μιμούμενοι τους ήρωες της ταινίας. Πολλά από αυτά τα βίντεο έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο YouTube και το hashtag #BirdBoxChallenge έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως όμως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αρκετοί επίδοξοι παίχτες του Bird Box Challenge έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο, οπότε το Netflix έβγαλε μια ανακοίνωση θέλοντας να αποθαρρύνει τους θαυμαστές της ταινίας από το να παίξουν. «Δεν μπορώ να το πιστέψω που πρέπει να το πω, αλλά: παρακαλώ πολύ μην χτυπήσετε παίζοντας αυτό το Bird Box Challenge» αναφέρει το Netflix στο Twitter.

«Δεν ξέρουμε πως ξεκίνησε, εκτιμούμε την αγάπη, αλλά το Αγόρι και το Κορίτσι έχουν μόνο μια ευχή για το 2019 και είναι να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο λόγω memes» καταλήγει η ανακοίνωση της πλατφόρμας streaming.