Rami Malek: «Αυτό είναι για σένα, όμορφε»

rami-malek-golden-globes-2019 Paul Drinkwater
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός αφιέρωσε τη Χρυσή Σφαίρα του στον Freddie Mercury και αναφέρθηκε στο μέλλον του ως εχθρός του Τζέιμς Μποντ.

Η βράβευση του Rami Malek για την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στο «Bohemian Rhapsody» ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Στην κατηγορία καλύτερης δραματικής ερμηνείας, 37χρονος ηθοποιός είχε να ανταγωνιστεί τους Bradley Cooper και Lucas Hedges.

Καθώς παραλάμβανε το βραβείο του, ο Malek ευχαρίστησε τους Queen «που εξασφάλισαν ώστε να υπάρχει αυθεντικότητα και αποδοχή στη μουσική, τον κόσμο και σε όλους μας». Ο ηθοποιός όμως ξεχώρισε «τον Freddie Mercury που μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Σε αγαπώ, όμορφε άνθρωπε. Αυτό είναι για – και εξαιτίας – εσένα, όμορφε».

Εκτός όμως από την ερμηνεία του Malek, το «Bohemian Rhapsody» τιμήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες και με το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας , παρά τις αντιδράσεις και ενστάσεις που είχαν εκφραστεί για την απεικόνιση της προσωπικής ζωής του Mercury.

Αυτήν την περίοδο ο Malek είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του τέταρτου και τελευταίου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς «Mr. Robot». Το τελευταίο διάστημα ο έχουν κυκλοφορήσει φήμες για συζητήσεις του ηθοποιού με τους παραγωγούς της επόμενης ταινίας με τον Τζέιμς Μποντ.

USA Today / Dan MacMedan

O Rami Malek μαζί με τους Brian May και Roger Taylor των Queen στις Χρυσές Σφαίρες.

Σε δηλώσεις του στο ET, ο Malek αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να παίζει τον ρόλο του εχθρού στην ταινία, χωρίς όμως να τις επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. «Θα πρέπει να το δούμε αυτό, θα ήταν ωραίο να παίξω έναν εχθρό, θα ήταν άλλος ένας ρόλος-όνειρο για μένα. Έχω παίξει τόσο πολλούς μεγάλους ρόλους μέχρι στιγμής, οπότε ποιος ξέρει; Κρατάω το στόμα μου κλειστό» σχολίασε ο ηθοποιός.