Danny DeVito και Awkwafina θα εξερευνήσουν τις μυστήριες ζούγκλες του «Jumanji»

danny-devito-awkwafina
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν στην νέα συνέχεια με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson.

Το «Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα» είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία το 2017 και η Sony έχει βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια τους για μια νέα συνέχεια. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του Hollywood Reporter και του Variety, η Awkwafina και ο Danny DeVito θα αποτελέσουν τα δύο νέα μέλη του καστ.

«Η μαγεία του “Jumanji” είναι το ποιος γίνεται ποιος και η ιδέα πως ο Danny DeVito θα συμμετείχε στο καστ μας ήταν πολύ δελεαστική και κάτι που ξέραμε ότι θέλαμε να δώσουμε στο κοινό μας στα επόμενα Χριστούγεννα» δήλωσε ο πρωταγωνιστής του reboot Dwayne Johnson, επιβεβαιώνοντας έτσι την εξέλιξη με τον DeVito.

Οι Kevin Hart, Karen Gillan, Jack Black και Dwayne Johnson θα επιστρέχουν στους ρόλους του για την νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η Awkwafina πρόσφατα έχει εμφανιστεί σε σημαντικές παραγωγές όπως το «Τρελοί πλούσιοι» του Jon M. Chu και το «Η συμμορία των 8» τους Gary Ross και φαίνεται πως είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει σε άλλο ένα μεγάλο franchise. Εκτός από την νέα συνέχεια στο «Jumanji», η Αμερικανίδα ράπερ και ηθοποιός θα εμφανιστεί στο σίκουελ του «Angry Birds» και σε μια αυτοβιογραφική τηλεοπτική σειρά για το Comedy Central.

Πέραν του Dwayne Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο νέο σίκουελ επιστρέφον οι Kevin Hart, Karen Gillan και Jack Black, καθώς και ο σκηνοθέτης Jake Kasdan, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο. Το φινάλε της πρόσφατης ταινίας είχε αφήσει υπονοούμενα για μια συνέχεια που θα έχει να κάνει με βιντεοπαιχνίδια, αλλά προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για την πλοκή.