Πρώτη ματιά στα «Game Of Thrones», «True Detective» και «Watchmen»

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το teaser τρέιλερ του HBO για τις σειρές που θα προβληθούν στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το μεγάλο φινάλε του «Game Of Thrones» θα κάνει την πρεμιέρα του τον Απρίλιο και οι παραγωγοί της επικής σειράς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser με υλικό του όγδοου και τελευταίου κύκλου. Παράλληλα το HBO έδωσε και κλεφτές ματιές για πολλές άλλες μεγάλες παραγωγές του, όπως τα «True Detective», «Big Little Lies», «Veep» και «Watchmen» μεταξύ άλλων.

Δείτε το teaser τρέιλερ του HBO για το 2019

HBO

Το διαφημιστικό σποτ ξεκινά με μια νέα ματιά στον τρίτο κύκλο του «True Detective», όπου πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali, ο Stephen Dorff και η Carmen Ejogo. Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση στο teaser τρέιλερ είναι αναμφίβολα το υλικό του «Game Of Thrones».

HBO

Αρχικά εμφανίζεται ένας δράκος ενώ στην συνέχειά υπάρχει μια συνομιλία των Sansa Stark (Sophie Turner) και Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), όπου η πρώτη παραδίδει έλεγχο του Winterfell στη δεύτερη, ενώ ο Jon Snow (Kit Harington) παρακολουθεί σιωπηλός και καθώς κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη μάχη που θα κρίνει τα πάντα.

HBO

Το teaser του HBO δεν αποκαλύπτει πολλά σε σχέση με την φιλόδοξη μεταφορά του «Watchmen» στην μικρή οθόνη, όμως μας δίνει μια πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του Jeremy Irons, αλλά και λίγα πλάνα από τον κόσμο της σειράς, με μασκοφόρους αστυνομικούς και έναν χαρακτήρα που θυμίζει τον Rorschach. Παράλληλα το διαφημιστικό μας δείχνει την Meryl Streep στον νέο κύκλο του «Big Little Lies», καθώς και κλεφτές ματιές από τις σειρές «Veep», «Divorce» και «Euphoria».