Η Lindsay Lohan παρακαλάει για μια νέα συνέχεια στα «Κακά κορίτσια»

lindsay-lohan
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Θα ήταν τόσο διασκεδαστικό εάν το κάναμε» τόνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός για το ενδεχόμενο ενός νέου σίκουελ.

Η Lindsay Lohan γνώρισε τεράστια επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του 2000, έχοντας καθιερωθεί με ταινίες όπως «Απίστευτη Παρασκευή» και «Δίδυμοι μπελάδες». Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη της, η Αμερικανίδα ηθοποιός θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στον ρόλο της Cady Heron για μια νέα συνέχεια στο «Τα κακά κορίτσια».

«Εάν κάποιος το έχει ζητήσει αυτό περισσότερο από μένα, παρακαλώ πείτε μου. Το έχω πει πολλές φορές και τόσος κόσμος με έχει ρωτήσει. Πιστεύω πως θα ήταν τόσο διασκεδαστικό αν το κάναμε» τόνισε η Lohan στο Variety, ενώ εξήγησε πως η ίδια έχει ήδη προσεγγίσει τον παραγωγό της ταινίας, Lorne Michaels, για κάτι τέτοιο.

«Η Tina [Fey] και ο Lorne [Michaels] είναι τόσο απίστευτοι και θα ήταν υπέροχο να επιστρέψουν όλοι μαζί. Την τελευταία φορά που ήμουν στη Νέα Υόρκη πήγα στον Lorne και τον παρακάλεσα» δήλωσε η Lohan, συμπληρώνοντας πως η παραγωγή ενός ενδεχόμενου σίκουελ «είναι στα χέρια τους».

Σεναριογράφος της κωμωδίας που σκηνοθέτησε ο Mark Waters ήταν ο η κωμικός Tina Fey, ενώ ο Michaels εκτέλεσε χρέη παραγωγού. Στην ταινία, η οποία κυκλοφόρησε το 2004, η Lohan υποδύεται μια 16χρονη κοπέλα που πηγαίνει για πρώτη φορά σε σχολείο στην Αμερική, έχοντας μεγαλώσει στην Αφρική. Πλάι στην Lohan εμφανίστηκαν οι Rachel McAdams, Lacey Chabert και Amanda Seyfried, στους ρόλους μιας παρέας «κακών κοριτσιών» στο σχολείο.

Η ταινία μπορεί να μην έσπασε τα ταμεία όταν κυκλοφόρησε, όμως με την πάροδο των χρόνων απέκτησε έναν φανατικό κοινό χάρη στους διαλόγους και τις εκφράσεις των χαρακτήρων της. Το 2011 κυκλοφόρησε μια χαμηλού μπάτζετ συνέχεια με νέο καστ και χαρακτήρες, η οποία όμως απογοήτευσε τους φανς της πρώτης ταινίας. Στη συνέχεια η πρωτότυπη ταινία έγινε musical και ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ το 2018.