Πρώτη ματιά στον «νέο Πάπα» John Malkovich

the-new-pope
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Πάπας Πίος ΙΓ' του Jude Law αναμένεται να επιστρέψει στη νέα τηλεοπτική σειρά του Paolo Sorrentino.

Το φινάλε του «Young Pope» άφησε το κοινό του με ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του νεαρού Πάπα Πίου ΙΓ που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Jude Law. Ο Paolo Sorrentino ετοίμασε μια follow-up σειρά, το «The New Pope» με τον John Malkovich στον πρωταγωνιστικό ρόλο και, όπως φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία της παραγωγής, ο χαρακτήρας του Law θα επιστρέψει.

HBO

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα σειρά, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο εάν το «The New Pope» θα συνεχίσει την ιστορία του Πίου ΙΓ’ και τι ρόλο θα παίξει απέναντι στον χαρακτήρα του Malkovich. Μαζί με τον Law θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier και Maurizio Lombardi, ενώ στα νέα μέλη του καστ συμπεριλαμβάνονται οι Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir και Massimo Ghini.

HBO

Τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς του HBO ξεκίνησαν στην Ιταλία στα τέλη του 2018 και παραμένει άγνωστο πότε θα προβληθεί. Το «Young Pope» είχε κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2016 στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας. Η σειρά έλαβε δύο υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy το 2017, ενώ o Jude Law προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα την επόμενη χρονιά.