Στροφή του Al Pacino στην τηλεόραση

al-pacino
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο βετεράνος ηθοποιός συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά «The Hunt» του Amazon.

Με τα όρια της μικρής και της μεγάλης οθόνης να γίνονται ολοένα και πιο δυσδιάκριτα, χάρη στις υπηρεσίες streaming, πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου αρχίζουν να βλέπουν πιο ζεστά τις τηλεοπτικές παραγωγές. Ο επόμενος οσκαρικός ηθοποιός που κάνει μια στροφή στην τηλεόραση θα είναι ο Al Pacino, ο οποίος συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «The Hunt» του Amazon.

Η σειρά που δημιούργησε ο David Weil βασίζεται σε «πραγματικά γεγονότα» και επικεντρώνεται σε μια ομάδα κυνηγών Ναζί που έδρασε στη Νέα Υόρκη το 1977. Η ομάδα έχει ανακαλύψει πως υψηλόβαθμοι Ναζί ζουν ανάμεσά τους και σκοπεύουν να εγκαθιδρύσουν ένα «Τέταρτο Ράιχ» στις ΗΠΑ. Έτσι λοιπόν η ομάδα αναλαμβάνει δράση για να αποδώσει δικαιοσύνη και να αποτρέψει τα σατανικά σχέδιά τους.

AP / Alison Cohen Rosa

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Pacino προορίζεται για τον ρόλο του μέντορα της ομάδας, ενώ ο συμπρωταγωνιστής του Logan Lerman θα υποδυθεί τον Jonah Heidelbaum, ο οποίος άθελά του γίνεται μέλος της μυστηριώδους ομάδας.

Το Amazon πιστεύει αρκετά στη συγκριμένη σειρά, όπου ο Jordan Peele του θρίλερ «Τρέξε!» θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, καθώς έδωσε το πράσινο φως για μια πρώτη σεζόν δέκα επεισοδίων χωρίς να γυρίσει πρώτα έναν πιλότο, κατά τη συνήθη τακτική του. Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει η πρεμιέρα τού «The Hunt».