Νέο ατμοσφαιρικό teaser για το «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι Jon, Sansa και Arya Stark ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το παρελθόν και την μοίρα τους.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser τρέιλερ του όγδοου και τελευταίου κύκλου της επικής σειράς «Game Of Thrones». Το νέο τρέιλερ μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς δείχνει τους Stark να βρίσκονται στις κρύπτες του Winterfell και στο τέλος ανακοινώνει την πρεμιέρα της σειράς: 14 Απριλίου.

Στο τρέιλερ ο Jon, η Sansa και η Arya εξερευνούν τα υπόγεια περάσματα των προγόνων τους και περνούν μπροστά από αγάλματα των Ned και Catelyn Stark, ενώ ακούγονται προφητικοί διάλογοι από προηγούμενες σεζόν. Ο Ned ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει στον Jon: «Είσαι ένας Stark – μπορεί να μην έχεις το όνομά μου, αλλά έχεις το αίμα μου».

Δείτε το νέο teaser το «Game Of Thrones»

HBO

Βεβαίως, με την «πραγματική» ταυτότητα του Jon Snow να έχει αποκαλυφθεί, μένει να φανεί εάν τα λόγια του Ned Stark είναι όντως πραγματικά, τι ανατροπές ενδεχομένως θα ακολουθήσουν και πώς όλα αυτά θα επηρεάσουν τη σχέση και τη συμμαχία του με την Daenerys. Το teaser ολοκληρώνεται με τους τρεις Stark να ξεσπαθώνουν καθώς τους πλησιάζει το ψύχος και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μαζί τον επερχόμενο χειμώνα.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου κύκλου της σειράς, το HBO έχει αναγγείλει τη δημιουργία ενός πρίκουελ spin-off, το οποίο θα διαδραματίζεται περίπου δέκα χιλιάδες χρόνια νωρίτερα στην ιστορία του Westeros. Ήδη έχουν ανακοινωθεί πολλά ονόματα που θα εμφανιστούν στη νέα σειρά, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει μετά το τέλος του όγδοου κύκλου του «Game Of Thrones».