Η Apple φέρνει ξανά μαζί τον Bill Murray και τη Sofia Coppola

sofia-coppola-bill-murray
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο βετεράνος κωμικός ηθοποιός και η καταξιωμένη σκηνοθέτης θα συνεργαστούν στο «On The Rocks».

Μετά τον χώρο του streaming, η Apple αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρο του κινηματογράφου και ήδη έχει συμφωνήσει με δύο μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ. Για την πρώτη της παραγωγή η Apple θα συνεργαστεί με τη Sofia Coppola και τον Bill Murray στην ταινία «On The Rocks».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας η οποία επανασυνδέεται με τον εκκεντρικό playboy πατέρα της και την περιπέτειά τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή της Coppola, η οποία θα σκηνοθετήσει, ενώ ο Murray (λογικά) θα υποδυθεί τον πατέρα και πλάι του θα εμφανιστεί η Rashida Jones.

Το «On The Rocks» φέρνει ξανά μαζί την Coppola και τον Murray, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο «Χαμένοι στη μετάφραση» το 2003. Χάρη στην εξαιρετική δραματική ερμηνεία του, ο βετεράνος κωμικός ηθοποιός κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ η καριέρα της Coppola απογειώθηκε αφού τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Πρόσφατα ο Murray ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την επόμενη ταινία του Jim Jarmusch με τίτλο «The Dead Don’t Die», καθώς και το «The French Dispatch» του Wes Anderson. Η τελευταία ταινίας της Coppola ήταν το ριμέικ «Η αποπλάνηση», για το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών το 2017.