Γιατί η Roseanne Barr βρίσκει τη Natalie Portman αποκρουστική;

roseanne-barr Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Χαρακτήρισε την Natalie Portman «αποκρουστική» και «απόλυτη υποκρίτρια» ενώ άφησε αιχμές για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, John Goodman.

Η επιστροφή της Roseanne Barr στη μικρή οθόνη έμελλε να είναι βραχύβια λόγω ρατσιστικών αναρτήσεων στο Twitter, τις οποίες επιχείρησε να αποδώσει σε φάρμακα. Το ABC αποφάσισε όχι μόνο να απολύσει την Barr, αλλά και να σκοτώσει τον χαρακτήρα της, ενώ παράλληλα δημιούργησε μια spin-off σειρά με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς.

Σε μια νέα συνέντευξη της στην Israel Hayom, η Barr ξεσπάθωσε κατά πάντων και χαρακτήρισε τη Natalie Portman «αποκρουστική» για την απόφασή της να μην παρευρεθεί σε μια επίσημη εκδήλωση βράβευσης στην οποία ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu. Με αφορμή τους πρόσφατους θανάτους διαδηλωτών και του Παλαιστίνιου δημοσιογράφου Yaser Murtaja στη Γάζα, η βραβευμένη με Όσκαρ Portman ανακοίνωσε πως «δεν νιώθει άνετα» να συμμετάσχει σε δημόσιες εκδηλώσεις στο Ισραήλ.

REX/Shutterstock / Jim Smeal

Η κυβέρνηση του Ισραήλ κατέκρινε δημόσια την Natalie Portman για την απόφαση της να μην παρευρεθεί στην επίσημη εκδήλωση.

«Ήταν πραγματικά άρρωστο, την βρίσκω αποκρουστική. Μεγάλωσε με το απίστευτο προνόμιο της ασφάλειας στο εβραϊκό κράτος και δεν ξέρει τίποτα για τον αντισημιτισμό. Είναι το καμάρι της Αριστεράς εκεί, της εβραϊκής Αριστεράς στο Χόλυγουντ, είναι μια απόλυτη υποκρίτρια που μεγάλωσε με ασφάλεια και προνόμια, όπως είπα πριν, και δεν ξέρει τίποτα για όσα μιλάει» τόνισε η Barr. Η βραβευμένη με Όσκαρ Portman γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ και μετακόμισε στην Αμερική με την οικογένειά της στην ηλικία των τριών ετών.

Στη συνέχεια η Barr αναφέρθηκε στην πρόσφατη παραίτηση του Kevin Hart από την παρουσίαση των επερχόμενων βραβείων Όσκαρ, λόγω μιας σειράς ομοφοβικών αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν. «Γενικότερα ψάχνουν για πράγματα που ο κόσμος έκανε πριν από 15 και 20 χρόνια, οι δηλώσεις του ήταν πραγματικά παλιές και οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αλλάζουν, ζήτησε ξανά και ξανά συγγνώμη» εκτίμησε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

ABC

Το ABC δημιούργησε το spin-off «The Conners» μετά την απόλυση της Roseanne Barr.

Τέλος η Barr δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον John Goodman, τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Roseanne» που πλέον εμφανίζεται στο spin-off «The Conners». Σύμφωνα με την Barr, ο Goodman «έπρεπε να παλέψει πιο σκληρά» μετά την απόλυσή της από το ABC.