Το «Homecoming» συνεχίζει χωρίς την Julia Roberts

homecoming
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Σημαντικές αλλαγές» προβλέπονται στη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του Amazon.

Η Julia Roberts δεν θα επιστρέψει τελικά στον ρόλο της Heidi Bergman για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Homecoming» του Amazon. Η ηθοποιός, η οποία απέσπασε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα χάρη στην ερμηνεία της, θα συνεχίσει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Roberts ήταν ασαφής σχετικά με το μέλλον της στη σειρά, λέγοντας στο Entertainment Weekly πως δεν ξέρει «εάν έχει τη δυνατότητα» να το συζητήσει. Σύμφωνα όμως με πηγή του Hollywood Reporter, η πολυβραβευμένη ηθοποιός δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της Bergman, παρά τις διαβεβαιώσεις των δημιουργών της σειράς Eli Horowitz και Micah Bloomberg πως «η ιστορία θα συνεχιστεί».

Amazon

Το άρθρο αναφέρει πως η Roberts είχε συμφωνήσει μονάχα για έναν κύκλο και πως οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μια διαφορετική πορεία σε σχέση με το podcast της Gimlet Media, στο οποίο είναι βασισμένο το «Homecoming». Ο σκηνοθέτης, Sam Esmail, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ένα πολύ διαφορετικό προσανατολισμό» για την τηλεοπτική σειρά.

Έτσι λοιπόν παραμένει άγνωστο εάν στον δεύτερο κύκλο θα επιστρέψουν οι Stephan James, Sissy Spacek και Shea Whigham. Η post-credits σκηνή στο φινάλε του πρώτου κύκλου πάντως άφησε να εννοηθεί πως οι χαρακτήρες των Bobby Cannavale και Hong Chau θα συνεχίσουν στον δεύτερο κύκλο.

Amazon

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περίπτωση του «The Walking Dead», του οποίου ο πρώτος κύκλος αποτελεί πιστή μεταφορά του πρωτότυπου κόμικ. Στη συνέχεια όμως η τηλεοπτική σειρά του AMC διαφοροποιήθηκε αρκετά από το κόμικ, με σημαντικές αλλαγές στους χαρακτήρες και την εξέλιξη της γενικότερης πλοκής.