Ο «Μεγάλος Λεμπόφσκι» επιστρέφει, κατά κάποιο τρόπο, τον Φεβρουάριο

big-lebowski-Jeff-bridges
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ένα αινιγματικό teaser με τον Jeff Bridges αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον καλτ ήρωα των αδελφών Coen.

Ο «Μεγάλος Λεμπόφσκι» έγινε μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες των αδελφών Coen χάρη στην εκπληκτική ερμηνεία του Jeff Bridges στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία μπορεί να μην ενθουσίασε όταν κυκλοφόρησε, αλλά με τα χρόνια έχει αποκτήσει ένα φανατικό καλτ κοινό. Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος, ο John Turturro μάλιστα ζήτησε και έλαβε την ευχή των σκηνοθετών για να γυρίσει μια ταινία βασισμένη στον χαρακτήρα του, τον Jesus Quintana.

Οι Jeff Bridges, John Goodman και Steve Buscemi μίλησαν πρόσφατα για τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους για την καλτ κωμωδία στην τηλεοπτική εκπομπή «Today» του NBC.

Ένα νέο teaser που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο YouTube με τον Bridges έδωσε τροφή σε πολλές φήμες για μια επικείμενη επιστροφή του The Dude. Στο βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων ο Bridges εμφανίζεται να παραπατάει σε ένα μπαρ, φορώντας τα κλασσικά εκκεντρικά ρούχα του The Dude και γυαλιά ηλίου. Αφού σταθεί όρθιος, κοιτά προς την κάμερα και χασκογελάει καθώς βγαίνει εκτός πλάνου.

Δείτε το αινιγματικό teaser με τον Jeff Bridges

Στην συνέχεια εμφανίζεται η ημερομηνία «3 Φεβρουαρίου», χωρίς όμως καμία άλλη ένδειξη για το τι πρόκειται να συμβεί τότε. Δεδομένου ότι ο μεγάλος τελικός του Super Bowl θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα, το teaser ενδέχεται να παραπέμπει σε κάποιο διαφημιστικό κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

O John Turturro θα ενσαρκώσει τον Jesus Quintana στην ταινία «Going Places».

Υπάρχει όμως και η περίπτωση η (διαφαινόμενη) επιστροφή του The Dude να συσχετίζεται με την ταινία του Turturro ή ίσως κάποιο είδους σίκουελ που ετοιμάζουν στα κρυφά οι Coen. O Bridges πάντως έχει δηλώσει πως τον ενδιαφέρει να παίξει ξανά τον ρόλο, αρκεί να γίνει σωστά. Όπως και να έχει, οι θαυμαστές της ταινίας δεν χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να μάθουν ακριβώς για την φύση της επιστροφής του Dude.