Πρώτη ματιά στην ανανεωμένη Harley Quinn

harley-quinn-margot-robbie-birds-of-prey Margot Robbie
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Margot Robbie θα επιστρέψει στον ρόλο της αντιηρωίδας της DC για το «Birds Of Prey» τον Φεβρουάριο του 2020.

Έχουν περάσει τρία περίπου χρόνια από την «Ομάδα αυτοκτονίας» όπου ξεχώρισε η Margot Robbie στον ρόλο της Harley Quinn, της παρανοϊκής συντρόφου του Joker. Η αντιηρωίδα της DC αποτελεί ένα από τα μεγάλα χαρτιά της Warner Brothers και θα κάνει την επιστροφή της στην ταινία «Birds Of Prey» που σκηνοθετεί η Cathy Yan.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η Robbie μοιράστηκε μια φωτογραφία με το ανανεωμένο look της Harley Quinn. Δίπλα στην Robbie θα εμφανιστούν οι Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, η Mary Elizabeth Winstead ως Huntress και η Rosie Perez ως Renee Montoya, με στόχο να σώσουν μια νεαρή κοπέλα που έχει απαγάγει ένας διαβόητος μαφιόζος.

Λίγο μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας δημοσιοποιήθηκε ένα teaser trailer, το οποίο αποκαλύπτει λίγα περισσότερα πράγματα για την πλοκή της ταινίας. Στο τρέιλερ εμφανίζεται επίσης ο Ewan McGregor, ο οποίος ενσαρκώνει τον Black Mask.

Δείτε το teaser τρέιλερ του «Birds Of Prey»

Πέραν του «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», όπως είναι ο πλήρης τίτλος της ταινίας, η Harley Quinn αναμένεται να εμφανιστεί σε μια ταινία με τον Joker που υποδήθηκε ο Jared Leto στην «Ομάδα αυτοκτονίας» (που δεν έχει σχέση με τον Joker του Joaquin Phoenix). Η ταινία της Yan θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020.