Η Angelina Jolie επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα θρίλερ

angelina-Jolie Matt Baron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος των «Sicario» και «Πάση θυσία» θα σκηνοθετήσει το «Those Who Wish Me Dead».

Μετά από μια απουσία τεσσάρων ετών, η Angelina Jolie θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το θρίλερ «Those Who Wish Me Dead», όπου θα συνεργαστεί με τον Taylor Sheridan, σεναριογράφο ταινιών όπως τα «Πάση θυσία» και «Sicario» . Η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ ο Sheridan έγραψε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει.

Η ταινία είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα του Michael Koryta που επικεντρώνεται σε μια έφηβη σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων η οποία έρχεται αντιμέτωπη με δολοφόνους σε δάσος όπου έχει ξεσπάσει πυρκαγιά. Η έφηβη λαμβάνει βοήθεια από κάποια γυναίκα στο δασοφυλακείο, όμως, σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, υπάρχουν σημαντικές διαφορές.

Τελευταία ταινία της Jolie ήταν το «Δίπλα στην θάλασσα» με τον Brad Pitt.

Δεδομένης της συμμετοχής της Jolie, η οποία προορίζεται για τον ρόλο της γυναίκας στο δασοφυλακείο, η ταινία ενδέχεται να εστιάσει περισσότερο στον δικό της χαρακτήρα. Ο Sheridan έχει τονίσει πως στην ταινία κυριαρχούν οι χαρακτήρες των γυναικών, ενώ υποσχέθηκε πως θα έχει πλούσιο σασπένς.

Η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση της Jolie ήταν στο δράμα «Δίπλα στη θάλασσα» που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια το 2015, πλάι στον τότε σύζυγό της, Brad Pitt. Επόμενος ρόλος της 43χρονης ηθοποιού θα είναι στο σίκουελ του «Maleficent» που κυκλοφορεί το 2020.