Εκπληρώθηκε η επιθυμία του Ben Affleck, αποδεσμεύτηκε από τον Batman

batman-ben-affleck
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο ηθοποιός εξέφρασε τον «ενθουσιασμό» του που κάποιος άλλος θα συνεχίσει στον ρόλο του «Σκοτεινού Ιππότη».

Μετά από πολλούς μήνες φημών, τελικά ο Ben Affleck αποχώρησε επίσημα από τον ρόλο του Batman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Παράλληλα η Warner Brothers σκοπεύει να κυκλοφορήσει την ταινία «The Batman» σε σκηνοθεσία του Matt Reeves το καλοκαίρι του 2021.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε συμφωνήσει να σκηνοθετήσει, να γράψει το σενάριο και να πρωταγωνιστήσει σε μια solo ταινία ως Batman. Το 2017 όμως ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του από τον Matt Reeves. Σύμφωνα με την πρόσφατη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η Warner Brothers αποδέσμευσε τον Affleck από τον ρόλο, ενώ αποφάσισε η ταινία του Reeves να έχει ως πρωταγωνιστή έναν νεότερο Batman.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter, ο Affleck μοιράστηκε το σχετικό άρθρο του Deadline, επιβεβαιώνοντας έτσι και την αποχώρηση του. «Είμαι ενθουσιασμένος για το The Batman το καλοκαίρι του 2021 και που θα δω το όραμα του Matt Reeves θα λάβει σάρκα και οστά» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του εμβληματικού ήρωα των κόμικς, όμως λόγω της αβεβαιότητας των τελευταίων μηνών ήδη έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα ονόματα. Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Joe Manganiello, J.K. Simmons και Jeremy Irons, όμως παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα αλλάξει μετά την αποχώρηση του Affleck και την αλλαγή στον χρονικό ορίζοντα της ταινίας.

Warner Bros

Άγνωστο παραμένει ποιος θα υποδυθεί τον Batman στην ταινία του Matt Reeves.

Ο ίδιος ο Reeves είχε μιλήσει πρόσφατα στο Hollywood Reporter για την ταινία που ετοιμάζει και δήλωσε πως θα έχει ένα νουάρ ύφος. Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης πως εμπνεύστηκε από τις ρίζες του «Σκοτεινού Ιππότη» ως ντετέκτιβ, ενώ στην ταινία θα εμφανιστούν πολλοί από τους γνώριμους εχθρούς του Batman.