Το Goop της Gwyneth Paltrow επεκτείνεται στο Netflix και τους αιθέρες

gwyneth-paltrow Matt Baron
ΤΡΙΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά τα podcast, η σελίδα που ίδρυσε η χολιγουντιανή σταρ ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ με έμφαση στην ομορφιά και την υγεία.

Η πολυσυζητημένη ιστοσελίδα lifestyle και ευεξίας Goop που ίδρυσε η Gwyneth Paltrow θα συνεργαστεί με το Netflix για την παραγωγή μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ. Άρθρο του Variety σημειώνει πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και η αρχισυντάκτρια του Goop Elise Loehnen θα παρουσιάζουν την σειρά, η οποία θα επικεντρώνεται στην ομορφιά, το φαγητό και τα βιβλία.

Μιλώντας στο Variety για την συμφωνία, η Loehnen εξήγησε πως το Netflix προσφέρει την δυνατότητα να αφηγηθούν τις «πιο στρατηγικές, μεγαλύτερες ιστορίες που απαιτούν τηλεοπτικό μπάτζετ». Γενικότερα η σειρά θα εστιάζει σε ευρύτερες θεματικές ψυχικής, σωματικής και σεξουαλικής υγείας, με την συμμετοχή ειδικών, γιατρών και ερευνητών.

BFA/REX/Shutterstock / Angela Pham

Η σειρά του Netflix ουσιαστικά θα αποτελεί με εξέλιξη του σχετικού podcast που ήδη παρουσιάζουν οι Loehnen και Paltrow. To podcast ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή στην πλατφόρμα iTunes της Apple για το 2018 και από τον Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμο για streaming σε πτήσεις της Delta Air Lines. Το πρώτο νέο επεισόδιο για την Delta περιλαμβάνει μια one-on-one συζήτηση της Paltrow με την Oprah Winfrey.

Παράλληλα όμως τις συμφωνίες με Netflix και Delta, η Goop σχεδιάζει μια νέα σειρά αυτοτελών podcast με την συντάκτρια ομορφιάς της ιστοσελίδας Jean Godfrey-June, μια σειρά με επίκεντρο το φαγητό από έναν πολυβραβευμένο σεφ, καθώς και ένα book club όπου θα υπάρχουν συνεντεύξεις με συγγραφείς και κριτικές. Λόγω του φόρτου εργασίας, το Goop θα αναστείλει προσωρινά την τριμηνιαία έκδοση του περιοδικού του, μέχρι την ολοκλήρωση της παραγωγής για το Netflix.