«Game Of Thrones»: Το καλοκαίρι ξεκινούν τα γυρίσματα της spin-off σειράς

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Naomi Watts, Naomi Ackie, Denise Gough και Jamie Campbell-Bower θα αναλάβουν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Έχουν απομείνει δύο μήνες μέχρι την πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν του «Game Of Thrones», όμως οι παραγωγοί του HBO δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν το Westeros, αφού έχουν σχεδιάσει μια spin-off σειρά. Σύμφωνα με άρθρο του Entertainment Weekly, τα γυρίσματα του πιλότου αναμένονται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του άρθρου, εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα με την παραγωγή, η πρίκουελ σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της περίπου ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του όγδοου κύκλου του «Game Of Thrones», δηλαδή το 2020.

Μέχρι στιγμής ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει σχετικά με την πλοκή της σειράς που θα διαδραματίζεται δέκα χιλιάδες χρόνια, κατά την «Εποχή των Ηρώων», πριν τα γεγονότα της κεντρικής ιστορίας του «Game Of Thrones».

Ο τίτλος της νέας σειράς φημολογείται πως θα είναι «The Long Night», ενώ έχει γίνει γνωστό πως η Naomi Watts θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Naomi Ackie, Denise Gough και Jamie Campbell-Bower. Επικεφαλής της σειράς είναι η Jane Goldman, η οποία ανέπτυξε την σειρά με τον συγγραφέα των πρωτότυπων βιβλίων στα οποία βασίστηκε το «Game Of Thrones», George R. R. Martin.