Αρραβωνιάστηκε η Jennifer Lawrence

Jennifer-lawrence Erik Pendzich
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ φορούσε ένα τεράστιο δαχτυλίδι στην πρόσφατη έξοδο της με τον καλό της, Cooke Maroney.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence αποφάσισε να κάνει ένα επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και αρραβωνιάστηκε τον διευθυντή γκαλερί τέχνης, Cooke Maroney. Η είδηση έγινε γνωστή όταν το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στην Νέα Υόρκη, με την Lawrence να φορά ένα μεγάλο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Άρθρο του Page Six σημειώνει πως η σχέση των δυο ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η αρχική γνωριμία έγινε μέσω της κοινής γνωστής τους, Laura Simpson. Ο Maroney είναι ο διεθυντής στην γκαλερί τέχνης Gladstone στη Νέα Υόρκη, η οποία εκπροσωπεί σημαντικούς καλλιτέχνες όπως τον Anish Kapoor, τον Matthew Barney και τον Caroll Dunham (πατέρα της ηθοποιού Lena Dunham).

JD Images/Shutterstock

Στο παρελθόν η 28χρονη σταρ του Χόλυγουντ είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες «X-Men», Nicholas Hoult, τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, καθώς και τον frontman των Coldplay, Chris Martin.

Παράλληλα με την είδηση του αρραβώνα, έγινε γνωστό πως η Lawrence έχει ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής Excellent Cadaver με την Justine Polsky. Η επόμενη κινηματογραφική εμφάνιση της ηθοποιού θα είναι στο νέο σίκουελ των «X-Men» με τους Hoult, Michael Fassbender, James McAvoy και Jessica Chastain τον προσεχή Ιούνιο.