Οι ήρωες του «Game Of Thrones» φοράνε Adidas

adidas-x-game-of-thrones-game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η εταιρεία αθλητικών ειδών θα τιμήσει τους Lannister, Stark, Targaryen, White Walkers και Night’s Watch με μια εμπνευσμένη σειρά παπουτσιών.

Το «Game Of Thrones» μπορεί να ολοκληρώνεται φέτος με τον όγδοο κύκλο, όμως το HBO έχει ήδη σχεδιάσει μια spin-off σειρά, της οποία της γυρίσματα ξεκινούν το καλοκαίρι. Η αγάπη για τους ήρωες που δημιούργησε ο George R.R. Martin είναι τόσο μεγάλη, που η Adidas δημιούργησε μια ειδική σειρά αθλητικών παπουτσιών εμπνευσμένη από την σειρά.

Η νέα σειρά Ultra Boost της Adidas αποτίνει έναν φόρο τιμής στους οίκους των Lannister, Stark, Tangaryen, τους White Walkers και Night’s Watch. Στο σχέδιο των Lannister κυριαρχεί το κόκκινο (του αίματος ή του κρασιού) και το χρυσό, ενώ το γκρι στο σχέδιο των Stark είναι αντιπροσωπευτικό της γενικότερης συμπεριφοράς τους.

Τα παπούτσια των White Walkers έρχονται σε ψυχρό γαλάζιο, άσπρο και μαύρο, ενώ η Adidas τίμησε την Μητέρα των Δράκων με ένα εντυπωσιακό σχέδιο που παραπέμπει σε φωτιά. Το ασπρόμαυρο σχέδιο για τους Night’s Watch είναι περισσότερο συμβατικό, όπως και το λευκό των Targaryen.

Η νέα σειρά Ultra Boost της Adidas θα γίνει διαθέσιμη προς πώληση την ερχόμενη άνοιξη, λογικά κοντά στην πρεμιέρα του όγδοου κύκλου του «Game Of Thrones» τον Απρίλιο.