Έρχεται spin-off τρόμου βασισμένο στον «Aquaman»

aquaman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η ταινία θα επικεντρωθεί στα τρομακτικά τέρατα The Trench, που αναζήτησαν εκδίκηση από τους ήρωες της Ατλαντίδας.

Η αναπάντεχα μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του «Aquaman» που σκηνοθέτησε ο James Wan έχει φέρει το χαμόγελο στην Warner Bros, αφού ο ήρωας της DC έχει πλέον ξεπεράσει και τον «Σκοτεινό Ιππότη» του Christopher Nolan. Έτσι λοιπόν δεν προκαλεί εντύπωση που ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για μια συνέχεια, αρκεί βεβαίως το σενάριο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Wan.

Ο James Wan αποκάλυψε πως θα σκηνοθετήσει την συνέχεια του «Aquaman» για την Warner Brothers εφόσον το σενάριο είναι «κατάλληλο».

Παράλληλα όμως με ένα σίκουελ, η Warner έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενός spin-off το οποίο θα εστιάζει στα τρομακτικά αμφίβια τέρατα που επιτίθενται στον Aquaman και την Mera. Η ταινία, η οποία θα έχει σχετικά μικρό μπάτζετ, θα έχει στοιχεία τρόμου, ενώ η Warner έχει ήδη προσλάβει τους Noah Gardner και Aidan Fitzgerald να γράψουν ένα σενάριο. Οι δύο σεναριογράφοι συνεργάστηκαν με την Bad Robot του J.J. Abrams στο παρελθόν, ενώ έγραψαν μαζί το σενάριο του θρίλερ που εκτιλύσεται σε υποβρύχιο «The Volos».

DC

Τα τέρατα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα κόμικ το 2011.

Τα συγκεκριμένα τέρατα, που λέγονται The Trench, εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα στην πλούσια μυθολογία του Aquaman, κάνοντας την εμφάνιση τους το 2011. Σύμφωνα με τα κόμικ, υπήρξαν κομμάτι του βασιλείου της Ατλαντίδας, οι οποίοι μετά την βύθιση της μυθικής πόλης αποκόπηκαν από τους υπόλοιπους επιζώντες και εξελίχθηκαν σε τρομακτικά τέρατα.