Βρέθηκε το πρωτότυπο σενάριο του «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το επεισόδιο που τελικά γυρίστηκε και προβλήθηκε από το HBO.

Το πρώτο επεισόδιο του «Game Of Thrones» προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2011 και αποτέλεσε την αρχή μιας τηλεοπτικής σειράς που έμελλε να σπάσει πολλά ρεκόρ. Η επική σειρά φαντασίας όμως θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετική, αφού πρόσφατα ήρθε στο φως το πρωτότυπο σενάριο της σειράς που βασίστηκε στα βιβλία του George R.R. Martin.

Σύμφωνα με το draft, στο πρώτο επεισόδιο η Cersei θα έκαιγε το φτερό του Robert, η Daenerys θα έκανε σεξ με τη θέλησή της με τον Khal Drogo την πρώτη βραδιά του γάμου τους, ενώ η σκηνή σεξ μεταξύ της Cersei και του Jaime θα ήταν ακόμα πιο βίαιη και βάναυση. Το συγκεκριμένο σενάριο διαφέρει από το πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε τελικά ως προς τους White Walkers – οι οποίοι θα έκαναν την εμφάνισή τους με τη γλώσσα τους, τα Skroth – ενώ η Catelyn Stark πρόοριζε τη Sansa για βασίλισσα.

Ορισμένες από αυτές τις αλλαγές – όπως το κάψιμο του φτερού από την Cersei – θα είχαν αντίκτυπο σε μελλοντικά επεισόδια του «Game Of Thrones», όμως δεν είναι ξεκάθαρο πόσες άλλες αλλαγές θα υπήρχαν στην εξέλιξη της πλοκής και των χαρακτήρων.

Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει αποσπάσματα του πρωτότυπου σεναρίου, όμως δημοσιογράφοι της Huffington Post ανακάλυψαν το συγκεκριμένο στη συλλογή του Martin στο Texas A&M Cushing Memorial Library, όπου για πολλά χρόνια ο συγγραφέας δωρίζει τα έργα του για φύλαξη.