Tο Internet διασκεδάζει με τον Will Smith ως Τζίνι στο νέο τρέιλερ του «Αλαντίν»

aladdin-genie-will-smith
ΤΡΙΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Δεν έδειξαν οίκτο οι χρήστες του Twitter μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ για το live-action ριμέικ που σκηνοθέτησε ο Guy Ritchie.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του live-action ριμέικ του «Αλαντίν» από τον Guy Ritchie και παράλληλα μια πρώτα ματιά στον Will Smith ως το μαγικό τζίνι σε δράση. Δυστυχώς όμως για την Disney, οι χρήστες του Twitter βρήκαν τα ειδικά ψηφιακά εφέ πίσω από εμφάνιση του μαγικού τζίνι εξαιρετικά αστεία και τα διακωμώδησαν.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Αλαντίν»

Ένας χρήστης αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για «πανέξυπνο τρολάρισμα» από πλευράς marketing της Disney καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο κακό ήταν το τζίνι στο νέο τρέιλερ. Ένας πιο ευφάνταστος χρήστης σχολίασε πως το Τζίνι του Will Smith είναι ενδεχομένως ο λόγος για τον οποίο όλοι αυτοκτονούν στο «Bird Box» του Netflix.

Άλλοι χρήστες συνέκριναν το Τζίνι του Smith με άλλους μπλε χαρακτήρες, όπως τον Tobias Fünke που ενσάρκωσε ο David Cross στην κωμική σειρά «Arrested Development» ή τον Dr. Manhattan από το «The Watchmen».

Την περασμένη χρονιά η Disney είχε αποκαλύψει την ανθρώπινη μορφή του τζίνι, με τον Will Smith να σχολιάζει τότε πως η ερμηνεία αποτελεί φόρο τιμής στον Robin Williams και συνδυάζει την ιδιαίτερη μουσική ταυτότητά του. Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του ξεχώρισε την ερμηνεία του Smith για την επιβλητικότητά του, που θύμιζε «μυώδη πατέρα των 1970s».

Disney / Daniel Smith

Μαζί με τον Smith, στο ριμέικ του «Αλαντίν» εμφανίζονται ο Mena Massoud στον ομώνυμο ρόλο, ο Marwan Kenzari ως Τζαφάρ και η Naomi Scott ως Γιασμίν. Το live-action ριμέικ του Ritchie θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.