Brad Pitt και Peter Berg ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τον Chris Cornell

soundgarden-chris-cornell Joe Papeo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο εμβληματικός frontman των Soundgarden και Audioslave τιμήθηκε μετά θάνατον με βραβείο Grammy για το «When Bad Does Good».

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Chris Cornell, του frontman των Soundgarden και Audioslave, βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού από την εταιρεία παραγωγής Film 45 των Brad Pitt και Peter Berg. Η χήρα του μουσικού, Vicky Cornell, θα έχει ρόλο παραγωγού στο ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Variety.

Ο Berg είναι γνωστός ως δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Friday Night Lights» και για τις συνεργασίες του με τον Mark Wahlberg σε ταινίες «Ο μόνος επιζών», «Deepwater Horizon» και «Mile 22». Αυτή την εποχή φέρεται να ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για την Rihanna και στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει βιντεοκλίπ των Maroon 5, Christina Aguilera και Enrique Iglesias.

Στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του ο Cornell τιμήθηκε με τρία βραβεία Grammy – καλύτερης metal ερμηνείας για το «Spoonman» και καλύτερης hard rock ερμηνείας για το «Black Hole Sun» ως μέλος των Soundgarden το 1995, ενώ του απονεμήθηκε άλλο ένα την περασμένη εβδομάδα για καλύτερη rock ερμηνεία ως solo καλλιτέχνης για το «When Bad Does Good».

«Ήταν ίνδαλμα της rock, νονός της grunge και δημιουργός ενός κινήματος του οποίου η συνεισφορά στη μουσική έχει διαχρονική επίδραση σε όλα τα είδη και τις γενιές» δήλωσε ο γιος του Cornell, Christopher, όταν παρέλαβε το Grammy με την αδερφή του, Toni.