Ένας διαβολικός Benedict Cumberbatch στο «Good Omens» του Amazon

benedict-cumberbatch Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σατανά στη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου των βιβλίο των Terry Pratchett και Neil Gaiman.

Η Amazon έφτασε συμφωνία με τον Benedict Cumberbatch για να «δανείσει» την φωνή του στον Σατανά στην σειρά «Good Omens» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο των Terry Pratchett και Neil Gaiman. Απέναντι του ο Βρετανός ηθοποιός θα βρει την Frances McDormand, η οποία θα ερμηνεύσει την φωνή του Θεού στην σειρά.

«Είναι ένας γιγάντιος animated Σατανάς. Εμφανίζεται και χρειαζόμασταν μια ερμηνεία που να δουλεύει. Οπότε βρήκαμε έναν νεαρό Βρετανό βοηθό που χρειαζόταν αρκετές οδηγίες από τον Douglas… τον Benedict Cumberbatch» δήλωσε ο Gaiman σε πρόσφατη συνέντευξη του για την αμερικάνικη ένωση κριτικών τηλεόρασης.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Eric Jamison

Η Frances McDormand θα ενσαρκώσει την φωνή του Θεού στην σειρά του Amazon.

Το βιβλίο των Pratchett και Gaiman που συνδυάζει τρόμο και χιούμορ διαδραματίζεται στην σύγχρονη εποχή, λίγο πριν την Αποκάλυψη και την τελική κρίση της ανθρωπότητας. Καθώς οι δυνάμεις του καλού και του κακού ετοιμάζονται για την τελική μάχη, η Ατλαντίδα αναδύεται και ανεβαίνουν οι εντάσεις, βάσει του Θεϊκού σχεδίου. Μόνο που ο Aziraphale και ο Crowley – ένας άγγελος και ένας δαίμονας – δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με την ιδέα του πολέμου, ενώ η τύχη του Αντίχριστου αγνοείται.

Στην σειρά του Amazon Prime θα εμφανιστούν επίσης οι David Tennant, Michael Sheen, Jon Hamm, Nick Offerman, Jack Whitehall, Miranda Richardson, Adria Arjona, Michael McKean, Anna Maxwell Martin και Mireille Enos. Το «Good Omen» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 31 Μαΐου.