Νέες καθυστερήσεις για τον James Bond

James-bond-daniel-craig
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Νέος σεναριογράφος φέρεται να προσλήφθηκε για να ρετουσάρει το σενάριο της 25ης ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Cary Joji Fukunaga.

Η 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα καθυστερήσει για δύο περίπου μήνες και θα κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο 2020. Η νέα καθυστέρηση στην παραγωγής της 25ης ταινίας με τον θρυλικό «007» έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του franchise.

Δυστυχώς για τους θαυμαστές του Βρετανού κατάσκοπου, δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί η κυκλοφορία της ταινίας. Αρχικά οι παραγωγοί στόχευαν σε μια πρεμιέρα φέτος τον Νοέμβριο, όμως τα σχέδια των παραγωγών άλλαξαν όταν ο Danny Boyle παραιτήθηκε από την σκηνοθεσία λόγω «δημιουργικών διαφορών».

Τελικά ο Βρετανός σκηνοθέτης αντικαταστάθηκε από τον Cary Joji Fukunaga και ανακοινώθηκε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα Pinewood Studios του Λονδίνου τον ερχόμενο Μάρτιο, με στόχο μια πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Όπως φαίνεται, η ημερομηνία εξόδου θα καθυστερήσει για άλλους δύο μήνες και η 25η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με άρθρο του The Playlist, ένας από τους λόγους της καθυστέρησης ενδέχεται να είναι η φημολογούμενη πρόσληψη του σεναριογράφου Scott Z. Burns για να επεξεργαστεί το σενάριο της ταινίας. Το άρθρο αναφέρει πως ο Fukunaga και οι παραγωγοί δεν ήταν ευχαριστημένοι με την δουλειά των Neal Purvis και Robert Wade και στράφηκαν στον Burns, με θητεία σε ταινίες όπως «Το τελεσίγραφο του Μπορν» και «Contagion».