Οι Queen θα ροκάρουν ζωντανά στα Oscars

queen-adam-lambert Mairo Cinquetti
ΤΡΙΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το θρυλικό rock συγκρότημα με τον Adam Lambert στα φωνητικά θα εμφανιστεί στην επίσημη τελετή απονομής των βραβείων.

Μετά την ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Bette Midler, οι διοργανωτές των Όσκαρ ανακοίνωσαν πως οι Queen θα εμφανιστούν στη σκηνή της επίσημης τελετής την ερχόμενη Κυριακή. Η βιογραφική ταινία για τον Freddie Mercury και την άνοδο των Queen είναι υποψήφια για πέντε βραβεία Όσκαρ.

Μέσω μια ανάρτησης στο Twitter που παραπέμπει στους στίχους του «Bohemian Rhapsody», η Aμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποκάλυψε πως οι Queen με τον Adam Lambert στα φωνητικά θα εμφανιστούν στα Όσκαρ. Το θρυλικό rock συγκρότημα «απάντησε» στην ανάρτηση πως «οι Queen και ο Adam Lambert θα σας ροκάρουν».

REX/Shutterstock / Robin Burns

O Adam Lambert συνεργάζεται με τα εναπομείναντα μέλη των Queen από το 2011, έχοντας τραγουδήσει μαζί τους σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες.

Το «Bohemian Rhapsody» μπορεί είναι υποψήφιο για τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και καλύτερου Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του βραβευμένου με Χρυσή Σφαίρα Rami Malek, όχι όμως για τη μουσική του. Τα έσοδα της ταινίας έχουν ξεπεράσει τα 854 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, καθιστώντας την ως την πιο πετυχημένη μουσική βιογραφική ταινία όλων των εποχών.

To «Bohemian Rhapsody» έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως.

Η απονομή των 91ων βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Χόλυγουντ και για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια δεν θα υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Αντ’ αυτού, οι διοργανωτές θα προτιμήσουν περισσότερα σκετς και ερμηνείες επί σκηνής, στο πλαίσιο μια σειράς αλλαγών που έχουν αποφασίσει.