Ο Donald Trump απειλεί να «τιμωρήσει» το Saturday Night Live

alec-baldwin-donald-trump-snl
ΤΡΙΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος πρόεδρος έκανε λόγο για «πραγματική Διαπλοκή» μετά το τελευταίο επεισόδιο της σατυρικής εκπομπής.

Η προεδρία και τα καμώματα του Donald Trump αποτελεί «χρυσάφι» για τη σατυρική τηλεοπτική εκπομπή «Satuday Night Live», με τον Alec Baldwin να ενσαρκώνει με μεγάλη μαεστρία τον Αμερικάνο πρόεδρο στα σκετς. Όπως φαίνεται όμως, το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής δεν άρεσε στον Trump, ο οποίος απείλησε εμμέσως τους παραγωγούς.

Ως Donald Trump, ο Baldwin διακωμώδησε την ομιλία του Αμερικάνου προέδρου και την αναγγελία έκτακτης ανάγκης για να μπορέσει να κατασκευάσει αμφιλεγόμενο τείχος στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Όπως φαίνεται όμως, ο Donald Trump δεν εκτίμησε το χιούμορ του Baldwin και απείλησε εμμέσως τους παραγωγούς τη σειράς με «τιμωρία».

Δείτε το σατυρικό σκετς του «Satuday Night Live» για την ομιλία του Donald Trump

«Δεν υπάρχει τίποτα αστείο με το κουρασμένο Saturday Night Live στο Fake News NBC! Το ερώτημα είναι, πως καταφέρνουν τα Δίκτυα να γλυτώνουν αυτές τις προφανείς ρεπουμπλικανικές εκτελέσεις χωρίς τιμωρία; Όπως αντίστοιχα και για άλλες πολλές εκπομπές; Πολύ άδικo και πρέπει να ερευνηθούν. Αυτή είναι η πραγματική Διαπλοκή!» σχολίασε ο Trump μέσω του αγαπημένου του Twitter.

Η απάντηση στα ερωτήματα του Αμερικάνου προέδρου δεν άργησε να έρθει από τον βουλευτή των Δημοκρατικών Ted Lieu, ο οποίος δήλωσε πως «ένα από τα πράγματα που κάνει την Αμερική σπουδαία είναι πως ο κόσμος μπορεί να γελά μαζί σου χωρίς τιμωρία». Αντίστοιχα και ο Peter Baker των New York Times τόνισε πως «εδώ και δεκαετίες, κανένας άλλος πρόεδρος δεν έχει απειλήσει δημόσια ένα τηλεοπτικό δίκτυο με “τιμωρία” επειδή τον σατίρισαν».